Kulaklık lazım değil ama fiyatı uygun geldi kablosuz olmasına rağmen.nerakımdan soruyorum oyun içinde gecikme vs. Oluyormu ve şarjı kaç gün gidiyor.![]()
JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir süredir severek kullanıyorum, bence bu fiyatlara alınabilir.
kulakiçi demiş![]()
JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir süredir severek kullanıyorum, bence bu fiyatlara alınabilir.
kablolu kulakiçi kulaklık arıyorum 1-2k bandında hem günlük kullanım hem oyun için güzel bir kulaklık öneriniz var mı?
ıem dusunursen sense pro var bildigimkablolu kulakiçi kulaklık arıyorum 1-2k bandında hem günlük kullanım hem oyun için güzel bir kulaklık öneriniz var mı?
bluetoothlu olmaz ama yani ben kemoterapi alıyorum zararlı o benim için![]()
Gravastar Sirius P5 Mecha V2 Beyaz True Wireless Bluetooth Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Gravastar Sirius P5 Mecha V2 Beyaz True Wireless Bluetooth Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçe artarsa kullanıyorum müzik konusunda memnunum oyun konusunda iyi gibi pek anlamadım için bilmiyorum ama kısacası memnunum bakabilirsiniz.![]()
mobile için diyo ama pcde oyun oynarken nasıl performans verir
bende gördümde malzeme kalitesi iyi değil falan diyenler gördüm ondan sormak istedim başka iem ne olabilirıem dusunursen sense pro var bildigim
benım bıldıgım baska yok ama butcen dahılınde baska modeller var onlarını nclemesını ıncelyıp kara verebılırsınbluetoothlu olmaz ama yani ben kemoterapi alıyorum zararlı o benim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende gördümde malzeme kalitesi iyi değil falan diyenler gördüm ondan sormak istedim başka iem ne olabilir
Yorumları, kalitelisi iyi;Başka konularda da bu kulaklık önerilmişti.bluetoothlu olmaz ama yani ben kemoterapi alıyorum zararlı o benim için
bende gördümde malzeme kalitesi iyi değil falan diyenler gördüm ondan sormak istedim başka iem ne olabilir
Geçmiş olsun hocam umarım iyileşirsiniz.bluetoothlu olmaz ama yani ben kemoterapi alıyorum zararlı o benim için
sağolun KZ EDX Pro X hakkında ne düşünüyorsunuz bir bilginiz var mıGeçmiş olsun hocam umarım iyileşirsiniz.![]()
KZ EDX Pro X hakkında bir bilginiz var mıbenım bıldıgım baska yok ama butcen dahılınde baska modeller var onlarını nclemesını ıncelyıp kara verebılırsın