fiyat darkı var mıRampage logo basan bir marka dostum drop plusun aynısı zaten desbiele kadar aynı
fiyat darkı var mıRampage logo basan bir marka dostum drop plusun aynısı zaten desbiele kadar aynı
Telefonda öyle gözüküyor kırmızı ayrıntılı plan
Rahatlığı önemli soldaki 53mm sürücülere sahip sağdaki ise 50mmEKSA E900.
Hayır 10tl felanfiyat darkı var mı
bence sağdaki daha şık ve rahat görünüyo drop plus ın aynısıysa sıkıntı çekmezsin dro plus a da rahat diyorlardıRahatlığı önemli soldaki 53mm sürücülere sahip sağdaki ise 50mm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır 10tl felan
Ama soldakide 53mm kafam çok karışıkbence sağdaki daha şık ve rahat görünüyo drop plus ın aynısıysa sıkıntı çekmezsin dro plus a da rahat diyorlardı
bence sağdaki kırmızı ayrıntılarıyla çok güzel duruyoooooooo
Rampage drop plus ile aynı model.bence sağdaki kırmızı ayrıntılarıyla çok güzel duruyoooooooo
Havıtte yani soldakide çok rahat gözüküyor hemde 53 mm sürücelere sahip yada 54 ama gerçekten sağdaki daha hoşbence sağdaki daha şık ve rahat görünüyo drop plus ın aynısıysa sıkıntı çekmezsin dro plus a da rahat diyorlardı
Soldaki 188 liraya geliyor sağdaki ise 230tl felan geliyor pahaldnı sence fiyat farkına değermi?Sağdaki Rampage Drop Plus. Ben kullanıyorum çok memnunum. Mikrofon kalitesi aşırı iyi.
Eğer 230 a geliyorsa direkt al. Ben 360 a aldım Hepsiburada'danSoldaki 188 liraya geliyor sağdaki ise 230tl felan geliyor pahaldnı sence fiyat farkına değermi?
230+20tl vergi 250ye felan gelir ama saoldaki kulaklıkda tr de 400lira orda 188 lira kararsız kaldımEğer 230 a geliyorsa direkt al. Ben 360 a aldım Hepsiburada'dan
Diğer kulaklıkla ilgili bir bilgim yok belki onu denemiş olsam fikir sahibi olurdum. Youtubedan ikisinin de incelemesini izleyip sen karar vermelisin.230+20tl vergi 250ye felan gelir ama saoldaki kulaklıkda tr de 400lira orda 188 lira kararsız kaldım
Sence ne yapayım?