Hangi laptopu almalıyım

Toxtway

80+
Reaksiyon skoru
11
ilk defa laptop alacağım 50k civarı bütçe düşünüyorum ama biraz daha arttırma şansım var laptop piyasasına pek hakim değilim daha çok valorant, world of tanks ve nadiren AAA oyunlar oynarım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdiden (kütüphanede kullanacağımı yazmıştım o olaydan vazgeçtim tavsiye verenlere teşekkür ediyorum)

Son düzenleme:
Kütüphanede kullanabileceğin bir laptop yoktur reis. Hepsi uçak motoru gibi

ilk defa laptop alacağım 50k civarı bütçe düşünüyorum ama biraz daha arttırma şansım var laptop piyasasına pek hakim değilim daha çok valorant, world of tanks ve nadiren AAA oyunlar oynarım birde kütüphanede de kullanacağım için sessiz olması önemli benim için tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdiden
Hocam hem AAA oyunlar için hem de sessiz şarjı uzun giden bir cihaz bu fiyat bandına çok zor bulunur.

Kütüphanede kullanabileceğin bir laptop yoktur reis. Hepsi uçak motoru gibi
Bi tanıdığım kullanıyordu sessiz modu açıp kullanıyormuş ve sıkıntı olmuyor dedi ona güvenerek düşünmüştüm aslında daha sessiz çalışanlari yokmudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hem AAA oyunlar için hem de sessiz şarjı uzun giden bir cihaz bu fiyat bandına çok zor bulunur.
Anladım hocam teşekkür ederim ne kadar bir bütçe gerekiyor tahmini

Şarjı uzun gitmesini istiyorsanız oyun laptopu bakmayacaksınız. Oyunda oynarım diyorsanız adaptöre bağımlısınız.

Şarjı uzun gitmesini istiyorsanız oyun laptopu bakmayacaksınız. Oyunda oynarım diyorsanız adaptöre bağımlısınız.
hocam kütüphane mevzusu belli ki olmayacak ondan vazgeçtim bütçeme göre önerebileceğiniz bir şey varmıdır

Sessiz modu acarsan makinenin performansi duser performansi yukseltirsen sarji hizli biter sesi artar. Bunu goz onunde bulundur.

hocam kütüphane mevzusu belli ki olmayacak ondan vazgeçtim bütçeme göre önerebileceğiniz bir şey varmıdır
rtx 5050

rtx 5060
bütçen hangisine yeterse o mantıklı
güç olarak %15 civarında fark var AAA oyunlarda
online oyunlarda da %10 civarı işlemciden kaynaklı

ilk defa laptop alacağım 50k civarı bütçe düşünüyorum ama biraz daha arttırma şansım var laptop piyasasına pek hakim değilim daha çok valorant, world of tanks ve nadiren AAA oyunlar oynarım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdiden (kütüphanede kullanacağımı yazmıştım o olaydan vazgeçtim tavsiye verenlere teşekkür ediyorum)

lenovo almada ne alirsan al son konularimda lenovodan cektigimi gorebilirsin

Geri