Hangi̇ Laptopu Almaliyim?

Honor nasıl sizce ryzen 5 5500u var sıfırı 10270tl imiş şuan 16gb ram
5500u bir tık daha iyi ama ben laptop tarafında intelciyim. VRAM tarafını daha iyi yönetiyor. 5500u daha fazla FPS verir.
Post automatically merged:

A
5500u bir tık daha iyi ama ben laptop tarafında intelciyim. VRAM tarafını daha iyi yönetiyor. 5500u daha fazla FPS verir.
A lenovoda MX450 var. Honordan daha fazla FPS verir

A

A lenovoda MX450 var. Honordan daha fazla FPS verir
Evet ama 2.el.kutusu vs yok garantisi de yok sadece adaptör ile veriyormuş 11500 honor 10270tl ve sıfır ayrıca 😀

@Ramiz "Dayı" Karaeski hocam Lenovo Flexin ekranı %60 65 arası srgb 250nits parlaklık veriyor baya kötü honor mu alsam ? Yada Samsung mu 8gb çok mu düşük :(

oled düşünürsen;

oled düşünürsen;

Attığın hepsi 8gb ram ? 8gb ram alçak olsam samsungu alırdım hocam :)

oled düşünürsen;

Ram upgrade yapiliyormu bu modelde

Attığın hepsi 8gb ram ? 8gb ram alçak olsam samsungu alırdım hocam :)

Ram upgrade yapiliyormu bu modelde
Ben direk olede yöneldiğim için rami fark etmemiştim. Ama ben bu bütçede ekran kartsız laptop alacak olsam kesinlikle oled alırdım. Oled’de film izlemek çok zevkli.
İphone 12 var bende oled ekranlı. Ekranını çok beğeniyorum.

Ben direk olede yöneldiğim için rami fark etmemiştim. Ama ben bu bütçede ekran kartsız laptop alacak olsam kesinlikle oled alırdım. Oled’de film izlemek çok zevkli.
İphone 12 var bende oled ekranlı. Ekranını çok beğeniyorum.
Oled olmasa 2k olsa Gine iyi olurmu ?

11500e Alicam Alınır mı? sadece film ve yazılım ile ilgilenicem film ağırlıklı üni için alıyorum hafif ve dokunmatik olması cezbetti alınır mı ? Uygun mu?

2.olarak bunu alabilirim 2k oled ekran var fakat ram yukseltmesi yapılmıyor ve mx450 gibi bir ekran kartı yok iris var sadece ama Samsung kalitesi

Yada ryzen 7 6800u veya ryzen 5 6500u beklenmeli mi ? Bu fiyatlara bulunurum 12 13k ya ?

Bide bunlar var

11k ya Lenovo C740 vardı İ7 işlemcili. onu tercih edebilirsiniz.

Geri