pubgmobile2131
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
elimde eski bir laptop var içinde nvidia gpusu bulunuyor çoğunlukla oyun için kullanacağım hangi distro benim için en uygunu olur?
10300h işlemci 1650 ti ekran kartı 8gb ramTam özellikleri nedir
Düz windows 10 kursanız yetecektir işlemci gayet güçlü10300h işlemci 1650 ti ekran kartı 8gb ram
windows boşta 5gb ram kullandığı ıcın linuxa geçmek istiyorum yakın bır zamanda da ram yukseltmek gıbı bır şansım yok maalesefDüz windows 10 kursanız yetecektir işlemci gayet güçlü
rahat kullanabilirmiyim windowstan geçicem çünkügnome tabanlı dağıtımlar oyunlarda daha stabil oluyor. fedoranın gnome tabanlı dağıtımına bakabilirsiniz.
İlk defa kullanacaksanız birkaç gün alışma süreciniz olur. eğer daha rahat geçmek istiyorsanız mint bakabilirsiniz. bende şuan mint kullanıyorum arayüzü windowstan pek farklı değil rahatlıkla alışabilirsiniz. Zaten biraz kullandıktan sonra dağıtımların aslında hepsinin aynı mantıkta olduğunu anlayıp kendi istediğiniz dağıtıma geçebilirsiniz.windows boşta 5gb ram kullandığı ıcın linuxa geçmek istiyorum yakın bır zamanda da ram yukseltmek gıbı bır şansım yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rahat kullanabilirmiyim windowstan geçicem çünkü
hmm o zaman linux mint kurup bi alışıyım biraz alıştıktan sonra fedoraya geçerim teşekkürlerİlk defa kullanacaksanız birkaç gün alışma süreciniz olur. eğer daha rahat geçmek istiyorsanız mint bakabilirsiniz. bende şuan mint kullanıyorum arayüzü windowstan pek farklı değil rahatlıkla alışabilirsiniz. Zaten biraz kullandıktan sonra dağıtımların aslında hepsinin aynı mantıkta olduğunu anlayıp kendi istediğiniz dağıtıma geçebilirsiniz.
Rica ederim aramıza hoşgeldiniz. Alıştıktan sonra windowsun yüzüne bakasım gelmiyor çok özgür hissediyor insan.hmm o zaman linux mint kurup bi alışıyım biraz alıştıktan sonra fedoraya geçerim teşekkürler
Oyun için kullanılacaksa direkt Bazzite kurmalısın.elimde eski bir laptop var içinde nvidia gpusu bulunuyor çoğunlukla oyun için kullanacağım hangi distro benim için en uygunu olur?
Bende 1.5gb kullanıyorwindows boşta 5gb ram kullandığı ıcın linuxa geçmek istiyorum yakın bır zamanda da ram yukseltmek gıbı bır şansım yok maalesef