Hangi linux dağıtımına geçmeliyim

Reaksiyon skoru
55
elimde eski bir laptop var içinde nvidia gpusu bulunuyor çoğunlukla oyun için kullanacağım hangi distro benim için en uygunu olur?

Tam özellikleri nedir

gnome tabanlı dağıtımlar oyunlarda daha stabil oluyor. fedoranın gnome tabanlı dağıtımına bakabilirsiniz.

Düz windows 10 kursanız yetecektir işlemci gayet güçlü
windows boşta 5gb ram kullandığı ıcın linuxa geçmek istiyorum yakın bır zamanda da ram yukseltmek gıbı bır şansım yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gnome tabanlı dağıtımlar oyunlarda daha stabil oluyor. fedoranın gnome tabanlı dağıtımına bakabilirsiniz.
rahat kullanabilirmiyim windowstan geçicem çünkü

windows boşta 5gb ram kullandığı ıcın linuxa geçmek istiyorum yakın bır zamanda da ram yukseltmek gıbı bır şansım yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rahat kullanabilirmiyim windowstan geçicem çünkü
İlk defa kullanacaksanız birkaç gün alışma süreciniz olur. eğer daha rahat geçmek istiyorsanız mint bakabilirsiniz. bende şuan mint kullanıyorum arayüzü windowstan pek farklı değil rahatlıkla alışabilirsiniz. Zaten biraz kullandıktan sonra dağıtımların aslında hepsinin aynı mantıkta olduğunu anlayıp kendi istediğiniz dağıtıma geçebilirsiniz.

İlk defa kullanacaksanız birkaç gün alışma süreciniz olur. eğer daha rahat geçmek istiyorsanız mint bakabilirsiniz. bende şuan mint kullanıyorum arayüzü windowstan pek farklı değil rahatlıkla alışabilirsiniz. Zaten biraz kullandıktan sonra dağıtımların aslında hepsinin aynı mantıkta olduğunu anlayıp kendi istediğiniz dağıtıma geçebilirsiniz.
hmm o zaman linux mint kurup bi alışıyım biraz alıştıktan sonra fedoraya geçerim teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,866
Üyeler
186,549
Son üye
circassian7
Geri