Neler Yeni

hangi liseyi tercih etmeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hamza efe Baltacı
yaşadığım şehirde muhtemelen kendi başarı seviyeme yakın 2 lise buldum biri konum olarak çok yakın ayriyettende yaşadığım şehrin en iyi anadolu lisesi diyeride yaşadığım yere çok uzak ortalama bir fen lisesi eğer puanım bunlara yeterse hangisini tercih etmeliyim

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
yaşadığım şehirde muhtemelen kendi başarı seviyeme yakın 2 lise buldum biri konum olarak çok yakın ayriyettende yaşadığım şehrin en iyi anadolu lisesi diyeride yaşadığım yere çok uzak ortalama bir fen lisesi eğer puanım bunlara yeterse hangisini tercih etmeliyim
hocam eğer sayısalda çok iyi bir yer istiyorsan fene git bence ama eve yakınlık durumuda önemli mesela benimde lisem yakın ve 1-2 saat yola harcamıyorum o süreyi başka aktivitelere harcıyorum tabi bence öncelik lise

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emirhan Acar
Anadolu'nun meslekten farkı yok fene git

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hamza efe Baltacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anadolu'nun meslekten farkı yok fene git
ama o andolu nitelikli 400 üstü puan fln istiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam eğer sayısalda çok iyi bir yer istiyorsan fene git bence ama eve yakınlık durumuda önemli mesela benimde lisem yakın ve 1-2 saat yola harcamıyorum o süreyi başka aktivitelere harcıyorum tabi bence öncelik lise
zaten o anadolu lisesi 400 üstü puandan alıyo adı 24 kasım

Berke123

80+ Bronze
ama o andolu nitelikli 400 üstü puan fln istiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten o anadolu lisesi 400 üstü puandan alıyo adı 24 kasım
kanka %8.8 yüzdelik dilimle alan lise adı nitelikli olsa bile nitelikli bir lise değildir zaten yeni proje okulu olmuş yani üst sınıflar normal anadolu liselerindeki gibi ortalamayla girmişler

Top Bottom