Genelde bir sorun olmuyor hocam kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Böyle bi logo tasarlamayıda düşünebilirsiniz ikonu internette buldum bunu kullanırsanız telif yeme ihtimaliniz daha yüksek, fikir vermesi için yolladım bunu
İkonun amacı nedir hocam neyi temsil ediyor yani?Mesaj otomatik birleştirildi:
olmuş mu hocam sizce
Bu arada ille ikon kullanmanıza gerek yok, kullandığınız font clash display olması lazım bende çok severim o fontu, tek başına logo olarak kullanılması mümkün bi font, hatta bende kullanıyorum direkt yazı olarak kendi sunucumda.İkonun amacı nedir hocam neyi temsil ediyor yani?
ateşİkonun amacı nedir hocam neyi temsil ediyor yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ille ikon kullanmanıza gerek yok, kullandığınız font clash display olması lazım bende çok severim o fontu, tek başına logo olarak kullanılması mümkün bi font, hatta bende kullanıyorum direkt yazı olarak kendi sunucumda.
font Neue Power'mış hocam ikon kullanmaya harbi gerek yok ya ben çok sade bir şey istiyorumİkonun amacı nedir hocam neyi temsil ediyor yani?
Bu arada ille ikon kullanmanıza gerek yok, kullandığınız font clash display olması lazım bende çok severim o fontu, tek başına logo olarak kullanılması mümkün bi font, hatta bende kullanıyorum direkt yazı olarak kendi sunucumda.
mesala aselsanateş
font Neue Power'mış hocam ikon kullanmaya harbi gerek yok ya ben çok sade bir şey istiyorum
favori fontunu tanıyamayınca tasarımcılar olur gibiateş
font Neue Power'mış hocam ikon kullanmaya harbi gerek yok ya ben çok sade bir şey istiyorum
mesala aselsanAlıntıyı görüntüle
o zaman tek fonttan devam hocam hiç kasmaya gerek yokateş
mesala aselsanAlıntıyı görüntüle
2 ve 4 çok hoşuma gittiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
fontlar böyle logo böylede kalabilir bilmiyorum çok sade bir logo istiyorum doğru mu yapıyorum sizce?
şimdi 2. fontu seçtim bir tek arka plan kaldı aklımda şu renk var ama ÖRNEK olur mu ki acabafavori fontunu tanıyamayınca tasarımcılar olur gibi
sitenizin linki var mı hocamşimdi 2. fontu seçtim bir tek arka plan kaldı aklımda şu renk var ama ÖRNEK olur mu ki acaba
Yaani hangisi?asel yazan
sondakiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
fontlar böyle logo böylede kalabilir bilmiyorum çok sade bir logo istiyorum doğru mu yapıyorum sizce?