xıaomı redmı 12c eskıden x3 pro kullandım ondan sonra hıcbı telefon onun gıbı olmadımemnun olup olmadığınızı belirtebilirmisiniz sadece merakımdan soruyorum
ben not 11 pro kullanıyorum amoled yanığı var ekranda arasıra olan yavaşlamalar dışında memnunum
14 pro kullanıyorum batarya dışı memnunummemnun olup olmadığınızı belirtebilirmisiniz sadece merakımdan soruyorum
ben not 11 pro kullanıyorum amoled yanığı var ekranda arasıra olan yavaşlamalar dışında memnunum
ben satalı 2 sene oldu su an ne sorun var hocam telefonda genel olarakX3 pro kullanıyorum 8gb olanını ilk çıktığı yıl iyiydi şimdi berbat hiç tavsiye etmem kırılana kadar kullanıcam sonra iPhone pro max modellerine geçmeyi düşünüyorum bundan sonra bir daha android kullanmam benim için bitmiştir en iyi android ne olursa olsun iPhone stabilizesini kalitesini vermiyor soğudum resmen
Yavaşlık var donup kalıyor pili zayıfladı birgün gitmiyor tek iyi yanı kamerası güzel onun dışında iyi değilben satalı 2 sene oldu su an ne sorun var hocam telefonda genel olarak
anladım hocam tesekkurlerYavaşlık var donup kalıyor pili zayıfladı birgün gitmiyor tek iyi yanı kamerası güzel onun dışında iyi değil
Uzun samsun mu kralsamsun yerli ve milli