ventus windforce dışında hepsi alınır. Akakçe den bak en ucuz 4060 inno3d veya galax vardıpeki hangi 4060 modelir iyi ve performanslı
ventus windforce dışında hepsi alınır. Akakçe den bak en ucuz 4060 inno3d veya galax vardıpeki hangi 4060 modelir iyi ve performanslı
knk yayında gb yetersiz gelirse yayında donma kasma yapıyor ve oyun performansıda çok düşüyor12gb olsa ne olcak isleyemiyor okadar . 4060 al geç okadar takintiliysan 7700xt ye çık , GB hersey değil .
galax nasıl ısınma konusunda veya inno3dventus windforce dışında hepsi alınır. Akakçe den bak en ucuz 4060 inno3d veya galax vardı
İkiside güzel. Hangisi ucuzsaknk yayında gb yetersiz gelirse yayında donma kasma yapıyor ve oyun performansıda çok düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
galax nasıl ısınma konusunda veya inno3d
https://www.hepsiburada.com/gigabyt...dlss-3-gaming-p-HBCV00004MWSPI?magaza=FUGATEK bu nasılventus windforce dışında hepsi alınır. Akakçe den bak en ucuz 4060 inno3d veya galax vardı
13.5k buna verceğine 11k ya galax al
İyidir dedim ya. Galax, inno3d twinx2 ikiside seni üzmez fazlasıyla iyidir.ısınma açısından? nasıl
güveniyorum o zaman sana knk alıyorum galax teşekkürler yardımın içinİyidir dedim ya. Galax, inno3d twinx2 ikiside seni üzmez fazlasıyla iyidir.
bir şey daha sormak istiyorum zotac nasıl 2x fan 4060İyidir dedim ya. Galax, inno3d twinx2 ikiside seni üzmez fazlasıyla iyidir.
13k ya onu alacağına galax alırsın. Modelin soğutması nasıl bilmiyorumgüveniyorum o zaman sana knk alıyorum galax teşekkürler yardımın için
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir şey daha sormak istiyorum zotac nasıl 2x fan 4060