connibravoo
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
400 500 civarı ama bu bütçeye uygun bir modem yoksa yükseltebilirimButce nedir
Dostum bütçe belirtirsen sevinirimArkadaşlar Böyle Bir İnternet Bağlatıcam Eve Ama Modem Konusunda Çok Bilgim Yok Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba
Şuanki fiyatını bilmiyorum ama Omni DSL bakabilirsin, ayrıca türknet artık çok pahalı. İstersen davet kodum ile netspeed geçebilirsinArkadaşlar Böyle Bir İnternet Bağlatıcam Eve Ama Modem Konusunda Çok Bilgim Yok Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba
Modemi zaten onlar veriyor kardeşimArkadaşlar Böyle Bir İnternet Bağlatıcam Eve Ama Modem Konusunda Çok Bilgim Yok Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba
parayla veriyorlarModemi zaten onlar veriyor kardeşim
Hayır ücretsiz temin ediyorlar, abonelik sürecin boyunca.parayla veriyorlar
Aylık ücret ödüyorsun, bende türknet kullandım. Fiber ücretsizHayır ücretsiz temin ediyorlar, abonelik sürecin boyunca.
Ben de kullandım bilmesem yorum yapmam, aboneliğimi sonlandırdığımda modemi geri istediler hatta yoksa modem ücreti yansıtacaklarını söylediler. Ödediğin o ücret kurulum ücreti.Aylık ücret ödüyorsun, bende türknet kullandım. Fiber ücretsiz
işte fiber kullandın sen, fiber ücretsiz diyorumBen de kullandım bilmesem yorum yapmam, aboneliğimi sonlandırdığımda modemi geri istediler hatta yoksa modem ücreti yansıtacaklarını söylediler. Ödediğin o ücret kurulum ücreti.
Post automatically merged:
Benim kullandığım fiberdi ve öyleydi