Hangi monitör sizce ? Farka değermi

Samsung odssey g65b modelini düşünüyorum 27 inc mi 32 inc mi sizce hepsiburadadan baktım arada 2000 2500 TL bir fark var linkleri bırakıyorum
32 inçte pikselleşme olur mu farka değer mi

FPS rekabetçi için 27 ideal 2 gün önce aldım mükemmel cihaz yok yok cihazda televizyonu aratmıyor kumanda ile geliyor premium cihaz hikayeli oynuyorsan 32 iyi olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung odssey g65b modelini düşünüyorum 27 inc mi 32 inc mi sizce hepsiburadadan baktım arada 2000 2500 TL bir fark var linkleri bırakıyorum
32 inçte pikselleşme olur mu farka değer mi

@Tayfunns hocam konulara çok hakim ona danışarak aldım çok memnunum.

bendede g65b var 27 inch kullanıyorum ve 27 inch almak mantıklı. boyut küçüldüğünden keskinlik artıyor. ayrıca rekabetçi oyun oynuyosanız 32 inch biraz büyük gelmekte. renk kalitesi iyi.

Hem rekabetçi hem hikayeli oynuyorum cs falan daha çok oynarım büyük ihtimalle o zaman 27 daha mantikli

FPS rekabetçi için 27 ideal 2 gün önce aldım mükemmel cihaz yok yok cihazda televizyonu aratmıyor kumanda ile geliyor premium cihaz hikayeli oynuyorsan 32 iyi olabilir

Dönüş yaparsa beklerim yorumlarini

Dezavantajı oluyor mu panelinin

Boyut konusunda yorum yapmıyorum çünkü tercih meselesi. G65b güzel monitör, alınır. Mağazaya gidip 27'' ve 32'' gör kendin karar ver. Herkesin görüşü farklı çünkü dedigim gibi tercih meselesi.

Boyut konusunda yorum yapmıyorum çünkü tercih meselesi. G65b güzel monitör, alınır. Mağazaya gidip 27'' ve 32'' gör kendin karar ver. Herkesin görüşü farklı çünkü dedigim gibi tercih meselesi.
Hocam ben R24e ile kullanıyorum masam tam doldu G65B 27inch çekince kasamda masada 32 alsam sığmayacak mükemmel her özelliğiyle ürün hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,851
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri