- Konu Sahibi Konu Sahibi
beklesemde bütçem artmıcağı için şimdilik alayım ileride 2k ya geçerim diyorum elimdeki monitör çok kötü çünküBence biraz bekle bütçe arttır, tadı çok başka.
beklesemde bütçem artmıcağı için şimdilik alayım ileride 2k ya geçerim diyorum elimdeki monitör çok kötü çünküBence biraz bekle bütçe arttır, tadı çok başka.
hocam baktımda şimdi fiyat farkı 350 tl miş yine de dell mi almam daha mantıklı olur?Bence değmez Dell alıp geçin zaten konudaki 2 msi'dan iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekstra olarak tahminimce dellin malzeme kalitesi daha iyi Philips dönüştürülmüş plastikten yaptığını söylüyordu tasarım olarak da Dell daha iyi monitör ayağı falan
Fark 350 tl ise philips alınırhocam baktımda şimdi fiyat farkı 350 tl miş yine de dell mi almam daha mantıklı olur?
Fark 350 tl ise philips alınır
Hocam bende almayı düşünüyorum itopyada indirimde 4.300 TL ye buldum sizce değermi fiyatı daha iyisi varmı o fiyatlarda3 ü arasında philips daha iyi
Panelini bilmiyorum, 250nit parlaklık kötü srgb 100 belirtilmiş fakat Adobe rgb dcip3 falan göremedim muhtemelen düşük olduğu için belirtmemişlerdir genelde öyle olur ben olsam almazdım kısaca beğendiğim tek kısmı ayağı cidden karakteristik olmuşhocam bu monitör nasıldır![]()
ASUS TUF Gaming VG249Q3R 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG249Q3R 23,8 inç Full HD oyuncu monitörü, ışık hızında oyun deneyimi için 180 Hz Fast IPS panele sahip.www.gaming.gen.tr
Değer kesinlikle bana göre normal fiyatı 5-5.5k edecek monitörHocam bende almayı düşünüyorum itopyada indirimde 4.300 TL ye buldum sizce değermi fiyatı daha iyisi varmı o fiyatlarda
o zaman philips almayı düşünüyorum umarım herhangi bir sorun çıkmazPanelini bilmiyorum, 250nit parlaklık kötü srgb 100 belirtilmiş fakat Adobe rgb dcip3 falan göremedim muhtemelen düşük olduğu için belirtmemişlerdir genelde öyle olur ben olsam almazdım kısaca beğendiğim tek kısmı ayağı cidden karakteristik olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değer kesinlikle bana göre normal fiyatı 5-5.5k edecek monitör
Şans meselesi r27qe kullanıyorum çoğu kişide ölü pixel çıktı bende yoko zaman philips almayı düşünüyorum umarım herhangi bir sorun çıkmaz
öyle zaten şansa ölü piksel falan çıkmadığı sürece sorun olmaz bundan önce acer almıştım onda ilk başta yoktu sonradan oldu iade ettimŞans meselesi r27qe kullanıyorum çoğu kişide ölü pixel çıktı bende yok