Hangi Monitörü almalıyım?

Rindane48

80+
Reaksiyon skoru
76
Ağırlıklı olarak chrome ve video editör uygulamaları kullanıyorum. şu 3 monitör arasında kaldım
1- asus tuf gaming vg27aq5a
2- lg ultrawide 29u531a
3- dell s2725ds
Öncelikli kriterlerim düzgün renk vermesi, ips olması, hoparlörlü ve 2K olması. Sizce hangisini almalıyım

VG27AQ5A Modeli gayet mantıklı bir tercih olur kalite ve fiyat performans olması öncelikli bence

Ağırlıklı olarak chrome ve video editör uygulamaları kullanıyorum. şu 3 monitör arasında kaldım
1- asus tuf gaming vg27aq5a
2- lg ultrawide 29u531a
3- dell s2725ds
Öncelikli kriterlerim düzgün renk vermesi, ips olması, hoparlörlü ve 2K olması. Sizce hangisini almalıyım
asus olanını kendim kullanıyorum bütün özelliklerinden memnunun hoparlörü de günlük kullanım için fena değil ama ses kalitesi biraz düşük kalmış

Renkler vs nasıl hocam Photoshop ta filan baktınız mı hiç
o kadar detaylı nasıl bakılır bilmiyorum ben gündelik kullanım ve oyun için kullanıyorum ama renk değerleri fiyatına göre bence güzel onlara da özelliklerinden bakabilirsinz zaten

o kadar detaylı nasıl bakılır bilmiyorum ben gündelik kullanım ve oyun için kullanıyorum ama renk değerleri fiyatına göre bence güzel onlara da özelliklerinden bakabilirsinz zaten
Biraz araştırdım muadillerine göre belki 1-2 k fazla ama bence değerleri daha iyi

10bit 1.07 milyar renk ve asus olması bence fiyatını hak ettiriyor

Geri