Neler Yeni

Hangi mouse almalıyım ?

iCrown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
PC Çevre birimleri.
Evet. Benim mouse da öyleydi, 8khz desteği için ayrıyeten şu ürünü de almanız gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
Hocam bu dongle masada çok göz kırpar mı, sade olmasını istiyorum, bu dongle kasanın arkadında bir usb ye mi bağlı kalıyor, cahilliğimi maruz görün :) fotosu varsa atabilir misiniz buraya

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Arda doğan
Arkadaşlar bütçemin bir sınırı yok ama çokta uçmak istemiyorum, sizinde önerilerinize açığım logitech düşünüyorum wireless blutooth, şart, fps oyunları ve hikaye oyunları için düşünüyorum. Aşağıdaki logitechler arasında ne gibi bir farkılık var sizce hangisi alınmalı sizinde önerilerinizi bekliyorum farklı mouse da olur belli bir sınırım yok.

Logitech G PRO X Superlight
Logitech G PRO X Superlight 2
Logitech G PRO X Superlight 2 DEX

Bu üç farenin çok çok bir farkı var mı dostlar hangisi alınmalı ? Dediğim gibi belli bir bütçe sıkıntım yok, önerilerede açığım. Beyaz olması şartıyla
Razer deathader v3 pro bakabilirsin

iCrown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
PC Çevre birimleri.
Hocam bu dongle masada çok göz kırpar mı, sade olmasını istiyorum, bu dongle kasanın arkadında bir usb ye mi bağlı kalıyor, cahilliğimi maruz görün :) fotosu varsa atabilir misiniz buraya

Dongle baya çirkinmiş :LOL:
Tam olarak bu şekil durması gerekiyor. Mousun kendi usb sine bağlanıyor ve mosua yakın bi noktaya koyuluyor ki gönderdiği sinyallerde bi hata olmasın. Bütün mouselarda bu şekilde kullanılıyor.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-01-10 saat 11.48.56_133f95fa.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-10 saat 11.48.56_133f95fa.jpg
    240.7 KB · Hit: 11

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Razer deathader v3 pro bakabilirsin
Eli küçükse DA V3 Pro uygun olmaz, ama Razer Cobra Pro vs olabilir mesela..
Logitech fareleri f/p olarak asla önermiyorum, sundukları özelliklerine göre çok pahalılar. Yine de tercih ve alışkanlık meselesi.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Bence de Logitech mouselar parasını hak etmiyor. Ancak bütcenizde sorun yoksa alınabilir. Bu arada "shape" mousun şekli anlamına geliyor. Dex modelinin gpx 2'den tek farkı ise shape yani şekli. Teknik olarak bir farkları yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GPX'in performansı düşük falan değil. Bu bilgiye nereden ulaştınız ? Wraith'te satılan mouselardan performans olarak geride kaldığı bir yanı yok. Sadece fiyatı yüksek çünkü marka bir ürün. Ben de kendi mousumu wraithten satın aldım gayet memnunum.
hocam fiyatına göre düşük demek istedim

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Emre
Arkadaşlar bütçemin bir sınırı yok ama çokta uçmak istemiyorum, sizinde önerilerinize açığım logitech düşünüyorum wireless blutooth, şart, fps oyunları ve hikaye oyunları için düşünüyorum. Aşağıdaki logitechler arasında ne gibi bir farkılık var sizce hangisi alınmalı sizinde önerilerinizi bekliyorum farklı mouse da olur belli bir sınırım yok.

Bu üç farenin çok çok bir farkı var mı dostlar hangisi alınmalı ? Dediğim gibi belli bir bütçe sıkıntım yok, önerilerede açığım. Beyaz olması şartıyla
Aktif olarak superlight 2 kullanıyorum. ben memnunum şarj süresi ise gayet yeterli bu bütçeye önereceğim 3 tane mouse var şahsen tavsiyem bu 3 mousedan birini alman olurdu.
1- Superlight 2
2- Razer Viper V3 Pro
3- WLmouse Beast X 8k ( eğer daha küçük modelini ister isimi beast X Mini alabilirisn veya daha büyük istersen beast x max modeli)

Gpx ve Gpx 2 arasında ki fark Gpx 2 4000hz gpx 1000hz yada 2000hz di Dex tahminimce sadece shape olarak değişik ama wraithesports'tan daha güçlü mouseler var onlarada bakmanı öneririm çünkü gpx fiyatına göre performansı düşük
hocam gpx 2 8000hz destekliyor

Ayrıca gpx2'de bluetooth bağlantı yok bilgin olsun sadece kablolu ve kablosuz(dongle) bağlantısı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
Aktif olarak superlight 2 kullanıyorum. ben memnunum şarj süresi ise gayet yeterli bu bütçeye önereceğim 3 tane mouse var şahsen tavsiyem bu 3 mousedan birini alman olurdu.
1- Superlight 2
2- Razer Viper V3 Pro
3- WLmouse Beast X 8k ( eğer daha küçük modelini ister isimi beast X Mini alabilirisn veya daha büyük istersen beast x max modeli)

hocam gpx 2 8000hz destekliyor

Ayrıca gpx2'de bluetooth bağlantı yok bilgin olsun sadece kablolu ve kablosuz(dongle) bağlantısı var
Yorumunuz için teşekkürler, razer çok yanaşmıyorum, wl mouse beast tasarımı bana hitap etmedi hocam, sora v2 ye karar verdim gibi, gpx 2 nin tutuşu youtubedan araştırdım şimdi claw grip için kötü diyorlar, benim oyun oynarken tutuş şeklim resimde gözüken claw grip tutuşu, en iyi seçenek sora v2 gibi gözüküyor @iCrown sizin tutuş şekliniz hangisi hocam? bu arada bir sorum var 8.000hz şu an direkt yazılımla mı geliyor yoksa özel bir dongle gerekli mi ? @SEmrey

Ekler

• IMG_1141.jpeg
    IMG_1141.jpeg
    210.9 KB · Hit: 3

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Emre
Yorumunuz için teşekkürler, razer çok yanaşmıyorum, wl mouse beast tasarımı bana hitap etmedi hocam, sora v2 ye karar verdim gibi, gpx 2 nin tutuşu youtubedan araştırdım şimdi claw grip için kötü diyorlar, benim oyun oynarken tutuş şeklim resimde gözüken claw grip tutuşu, en iyi seçenek sora v2 gibi gözüküyor @iCrown sizin tutuş şekliniz hangisi hocam? bu arada bir sorum var 8.000hz şu an direkt yazılımla mı geliyor yoksa özel bir dongle gerekli mi ? @SEmrey
benim tutuşumda claw grip, rahatsız etmiyor oynanıyor yani. kutu içinden çıkan dongle ile 8000hz kullanabilirsin. Kablolu ilede maks 1000hz destekliyor

benim tutuşumda claw grip, rahatsız etmiyor oynanıyor yani. kutu içinden çıkan dongle ile 8000hz kullanabilirsin. Kablolu ilede maks 1000hz destekliyor
aktif olarak kullandığınız mouse nedir ve o mouse ile rahat mısınız? eğer rahat iseniz o shape'e yakın bir mouse bakın

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz

aktif olarak kullandığınız mouse nedir ve o mouse ile rahat mısınız? eğer rahat iseniz o shape'e yakın bir mouse bakın
Hocam şuan yeni yeni sistem topluyorum ama eski mousem, bloody v7ma hd baya büyük bir mouse kullanıyordum tam oturmasada idare ediyordu beni.

Top Bottom