Hangi mouse daha iyi

Aralarındaki farkları pek bilmiyorum tutuşuna göre değerlendirmeler yapabilirsin kankam iki mouseu da birazcık araştır elinin boyutuna göre mouse tipine göre özellikler neredeyse birebir geri kalan şeyler kişiselleştirme olayına giriyor kendi tercihin olması gerek.

Aralarındaki farkları pek bilmiyorum tutuşuna göre değerlendirmeler yapabilirsin kankam iki mouseu da birazcık araştır elinin boyutuna göre mouse tipine göre özellikler neredeyse birebir geri kalan şeyler kişiselleştirme olayına giriyor kendi tercihin olması gerek.
Dareu sağ sol el için mi uygun sadece sağmı yoksa
Post automatically merged:

Dareu sağ sol el için mi uygun sadece sağmı yoksaOyun için uygun deil diyorlar bide valorant oynamak için alıcam

M3 alabilirsin istersen sağ sol uyumluluğu var.

M3 alabilirsin istersen sağ sol uyumluluğu var.
Dareu daha iyi degılmı sağ ile oynıycam zaten sadece valorant için

Özellik bakımından ikisinin de birbirinden farkı yok ikisi de PAW3395, ikisi de Nordic 52833 MCU kullanıyor ikisi de Kailh GM 8.0 kullanıyor birebir aynılar farkları boyut, ağırlık, malzeme ve tutuş şekli. Bunlar da kişisel tercihe giriyor iki modelden birisini kendin seçmen gerekiyor senin eline hangisi daha rahat geliyorsa onu kendin seçmelisin. İlla soracaksan ben M3 alır geçerdim görseli benim daha hoşuma gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,186
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri