Neler Yeni

Hangi mouse marka kullaniyorsunuz

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Kankam eyvallah bloody iyidir de o markalar nasıl boş gelebilir. :D
Dostum denedim konuşuyorum.
Bloody kraldır, artık diğerleri boş geliyor.
Sensörü belli kalitesi belli, kullan geç.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tigoes MG8 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve ...
Tigoes mouse mg8
Transformers gördüm şahitlerim var(!)

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reis valla seni seviyorum ya bazı Gurbetçiler oluyor örnek bizim mahallede bi tane var havalarından geçilmiyor.Sen öyle değilsin sıcak kanlısın helal olsun sana
Eyvallah dostum.
Kral, onlar yalaka ve euro sonradan görmeler. Bunlarin burda egitimi düsük ve kendi egosunu paraylan türkiyede tatmin etmek istiyor. Öylerinden hayir gelmez. Uzak durucan.

Iki üc kuruslan veya yemek ismarlamaklan kimse ölmez. Kimse fakir olmaz. Gönlün kalbin zengin olsun. Her adim attinda sükür edicen. Bu gün bunu yaziyorsam bu pc de. Yarin hersey kaybederim. O yüzden kimseyi hor görmicen. Adamin gözüne baktin anda anlican ve durumuna göre harreket edicen. Cünkü dilin olur ama aklin olmaz. O yüzden saygi diyorum hep ön sirada

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Eyvallah dostum.
Kral, onlar yalaka ve euro sonradan görmeler. Bunlarin burda egitimi düsük ve kendi egosunu paraylan türkiyede tatmin etmek istiyor. Öylerinden hayir gelmez. Uzak durucan.

Iki üc kuruslan veya yemek ismarlamaklan kimse ölmez. Kimse fakir olmaz. Gönlün kalbin zengin olsun. Her adim attinda sükür edicen. Bu gün bunu yaziyorsam bu PC de. Yarin hersey kaybederim. O yüzden kimseyi hor görmicen. Adamin gözüne baktin anda anlican ve durumuna göre harreket edicen. Cünkü dilin olur ama aklin olmaz. O yüzden saygi diyorum hep ön sirada
Cümlenin noktasına kadar haklısın seviliyorsun reis.Keşke herkes senin gibi olsada Dünya daha güzel bir hale gelse.

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Preo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0