- En İyi Cevap
- 26
Dostum denedim konuşuyorum.Kankam eyvallah bloody iyidir de o markalar nasıl boş gelebilir.
Bloody kraldır, artık diğerleri boş geliyor.
Sensörü belli kalitesi belli, kullan geç.
Dostum denedim konuşuyorum.Kankam eyvallah bloody iyidir de o markalar nasıl boş gelebilir.
Transformers gördüm şahitlerim var(!)Tigoes mouse mg8
Transformers gördüm şahitlerim var(!)
TransmausmırsTransformers gördüm şahitlerim var(!)
Eyvallah dostum.Reis valla seni seviyorum ya bazı Gurbetçiler oluyor örnek bizim mahallede bi tane var havalarından geçilmiyor.Sen öyle değilsin sıcak kanlısın helal olsun sana
Cümlenin noktasına kadar haklısın seviliyorsun reis.Keşke herkes senin gibi olsada Dünya daha güzel bir hale gelse.Eyvallah dostum.
Kral, onlar yalaka ve euro sonradan görmeler. Bunlarin burda egitimi düsük ve kendi egosunu paraylan türkiyede tatmin etmek istiyor. Öylerinden hayir gelmez. Uzak durucan.
Iki üc kuruslan veya yemek ismarlamaklan kimse ölmez. Kimse fakir olmaz. Gönlün kalbin zengin olsun. Her adim attinda sükür edicen. Bu gün bunu yaziyorsam bu PC de. Yarin hersey kaybederim. O yüzden kimseyi hor görmicen. Adamin gözüne baktin anda anlican ve durumuna göre harreket edicen. Cünkü dilin olur ama aklin olmaz. O yüzden saygi diyorum hep ön sirada
Teşekkürler abiHayirli olsun kardesim
Eyvallah kral, senin kadar bilmiyorum ama.Reis sen bu isi biliyorsun.