- Reaksiyon skoru
- 1,780
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hitler mi hee şu intihar eden diktatör bozuntusuStalin olum forumu bırak savaşa dön Hitler Moskova'ya dayandı sen hala forumdasın.
Hitler mi hee şu intihar eden diktatör bozuntusuStalin olum forumu bırak savaşa dön Hitler Moskova'ya dayandı sen hala forumdasın.
Adamı öldürüp pamuk tıkıp sergileyecektin ya ondan.Hitler mi hee şu intihar eden diktatör bozuntusu
Kış olmasa ve genarellerini dinleseydi o bana tıkardıAdamı öldürüp pamuk tıkıp sergileyecektin ya ondan.
Razer'ın bütün mouse larını kullandım. Şu anda da V2 kullanıyorum harika bir şey.Benim kullandığım,bozulana kadar kullanmaya dewamkee
Polosmart PGM03 Led Işıklı Kablolu Oyuncu Mouse + Mouse Pad Fiyatları ve Özellikleri
Polosmart PGM03 Led Işıklı Kablolu Oyuncu Mouse + Mouse Pad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Hocam benim mouse bozulunca viper mini düşünüyorum ağırlığı nasıl benim elim fazla büyük değilRazer'ın bütün mouse larını kullandım. Şu anda da V2 kullanıyorum harika bir şey.
Rusya'nın gelmiş geçmiş en büyük generali kış zaten.Kış olmasa ve genarellerini dinleseydi o bana tıkardı![]()
Elin 18 cm den küçük ise ve Claw şeklinde tutuyorsan Viper mini tam sana göre. Hafif bir mouse.Hocam benim mouse bozulunca viper mini düşünüyorum ağırlığı nasıl benim elim fazla büyük değil
Emektar .d3. senesini de doldurdu ve geçiyor bile herhalde, halen daha çatır çatır çalışıyor. Minecraft'ta fena Jitter yapılıyor he.
Steelseries sağlam ürünler üretir hocam ne kadarlarık mouse yeni ise rahat rahat kullanınsteelseries rival 300 white edition kullanıyorum. bozulursa ne yaparım bilmiyorum.
Babama iş çıkışı mouse al demiştim, mouse kırılmıştı o aralar. Kendimde gidip alma şansım yoktu, bunu almış. Başta tabi alışamıyorsun ama gerçekten küçük ve hafif olduğu için FPS oyunlarında falan avantaj sağlıyor.Emektar .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Steelseries sağlam ürünler üretir hocam ne kadarlarık mouse yeni ise rahat rahat kullanın