Megatronus
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet çok iyi fiyat ama acele ederek almak istemiyorum
evet çok iyi fiyat ama acele ederek almak istemiyorum
1 yıldır kullanıyorum daha sıkıntı çıkmadıHocam bazıları sorunlu diyor alınır mı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bana kalsa direk glorius alırım fakat 20 milyon omron switch kafama takıldı iyi değilmiş gibi geliyor
malzeme kalitesi nasıl hocamşöyle diyeyim ben 2 aydır falan kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim arkadaşım tavsiye etmişti amerikalı onun tavsiyesi üzerine aldım o da aşağı yukarı 2 yıldır falan kullanıyor sıkıntısı yok yani hatta 1 tanede kardeşine aldı
hocam mouse alt tarafı profesyonel e sporcu değilseniz çokda kasmamak gerekiyorevet çok iyi fiyat ama acele ederek almak istemiyorum
biliyorum hocam farkındayım ama işte takıntılıyım bu konularda aldıktan sonra sıkıntı çıksın istemiyorumhocam mouse alt tarafı profesyonel e sporcu değilseniz çokda kasmamak gerekiyor
hocam steelseries yani bozulacağını sanmıyorum, ek olarak razerın tasarımı bana çok demode geliyor ve bütçenizi zorluyor sırf daha iyi diye kendinizi zorlamayın her şeyin daha iyisi var, ihityacınıza göre davranmak her türlü yararınıza olurbiliyorum hocam farkındayım ama işte takıntılıyım bu konularda aldıktan sonra sıkıntı çıksın istemiyorum
warzone R6 valorant bannerlord apex legends yani genelde fps oyunları oynarım mmorpg oyunları oynamamHocam Mouse’u hangi oyunlarda kullanacaksınız?
gördüğüm en iyi yorumlardan bir tanesi hocam böyle düşünmemiştim ben v2 proyu sırf focus sensör düşük gecikmesi ve ergonomisi elime uyduğundan istiyordum şuan kablolu versiyonunu kullanıyorumhocam steelseries yani bozulacağını sanmıyorum, ek olarak razerın tasarımı bana çok demode geliyor ve bütçenizi zorluyor sırf daha iyi diye kendinizi zorlamayın her şeyin daha iyisi var, ihityacınıza göre davranmak her türlü yararınıza olur
hocam o yüzden dedim işte, e- sporcular bile aradaki farkı anlamıyordur hiç değilse çoğu zaten milisaniyelik değerleri öyle çok kolay farkedemezsiniz hatta farketmezsiniz anca teknik olarak bi fark çıkar pratikte algılarsan nasaya falan başvur zatenwarzone R6 valorant bannerlord apex legends yani genelde fps oyunları oynarım mmorpg oyunları oynamam
gördüğüm en iyi yorumlardan bir tanesi hocam böyle düşünmemiştim ben v2 proyu sırf focus sensör düşük gecikmesi ve ergonomisi elime uyduğundan istiyordum şuan kablolu versiyonunu kullanıyorum
çok kararsız kaldım valla ya gidip hepsini alıcam şimdiBence model o daha mantıklı, 20 milyon tıklama ömrü sıkıntı yaratmaz
doğru haklısınız hocam şuan tek sorun karar veremememhocam o yüzden dedim işte, e- sporcular bile aradaki farkı anlamıyordur hiç değilse çoğu zaten milisaniyelik değerleri öyle çok kolay farkedemezsiniz hatta farketmezsiniz anca teknik olarak bi fark çıkar pratikte algılarsan nasaya falan başvur zaten
ucuz olanı alın rahat edin hocam hani beğenmediniz diyelim 14 gün iade hakkınız var yaniçok kararsız kaldım valla ya gidip hepsini alıcam şimdi
doğru haklısınız hocam şuan tek sorun karar verememem
bence de elimin uzunluğu 18cm eni 9cm hocam hangisi elime tam otururucuz olanı alın rahat edin hocam hani beğenmediniz diyelim 14 gün iade hakkınız var yani