el büyüklüğüne göre araştırma yap al.Reisler aklımda bir kaç mouse var alta yazıcam sizce hangisini almalıyım fivem oynuyorum genellikle önerilerinizi bekliyorum
ATK Blazing Sky X1 SE
VXE R1 Pro
Darmoshark M3 Pro
Fantech Helios II XD3V3 1K
Bütçem 2.5 k
nasıl yaniel büyüklüğüne göre araştırma yap al.
reis gördümde pek hoşuma gitmedimchouse markasının modellerine de bak onlarda güzel
knkm mouse küçücük elin kocamansa rahat edemezsin. bi o mouse boyuna falan bak bide sensöre bak. sensörler aslında bu fiyat bandında kötü değil hiçbirinde fakat güncelliğe dikkat edebilirsin.nasıl yani
reis gördümde pek hoşuma gitmedi
şuanki mouse attack shark x11 di arıza verdi elime tam oturuyordu ama hangisi uygun oluyorknkm mouse küçücük elin kocamansa rahat edemezsin. bi o mouse boyuna falan bak bide sensöre bak. sensörler aslında bu fiyat bandında kötü değil hiçbirinde fakat güncelliğe dikkat edebilirsin.
biraz baktım da önerenler çok ama sorunlu diyenlerde var mchose ya bilemedimşahsen ben aldım beğendim
abime de atk a9 aldık o hoşuma gitmedi
birde çoğunun kasa kalitesi bir birine yakın bence
birde o elinizdeki mouse un boyutları internette muhtemelen vardır ona göre bakabilirsiniz
Max bütçen nedirReisler aklımda bir kaç mouse var alta yazıcam sizce hangisini almalıyım fivem oynuyorum genellikle önerilerinizi bekliyorum
ATK Blazing Sky X1 SE
VXE R1 Pro
Darmoshark M3 Pro
Fantech Helios II XD3V3 1K
Bütçem 2.5 k
2500 tlMax bütçen nedir
Bütçeni 3k yapabilirsen Scyrox öneririm2500 tl
eyvallah reisimde çıkmaz 3k ya malesefBütçeni 3k yapabilirsen Scyrox öneririm