Yasin / EsquaReD
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
Eline oturacak bir mouse arıyorsan ve elin tombik, parmakların kısa değilse SMX-R13 önerebilirim.
önceden bende kullandım onu sol yanda ki kırmızı boya zamanla dökülmeye başlıyor ve çok da iyi bir mouse değil benceEline oturacak bir mouse arıyorsan ve elin tombik, parmakların kısa değilse SMX-R13 önerebilirim.
Aynen knka ben ilk aldım 1 yıl kullandım ondan sonra mouse bozuldu tıklamadığım halde dosyanın üzerine geldiğim arka arkaya 10-20 tane açıyordu kendiliğinden garantiye gönderdim 10 gün içinde sıfırını gönderdiler kapalı kutu. Bu seferde o dediğin gibi soldaki kırımızı bölümün boyası dökülmeye başladı ama segment bilgisayara talep açtım gönderirseniz değişim yaparız gibisinden cümle kurdular sırf üşengeçliğimden gönderemiyorum mouse göndersem değiştirirler yani. Birde makro programında rgb ayarlarken hem yanıp sönme aynı zamanda yanıp sönerken de her söndüğünde renginin değişmesini nasıl ayarlıyoruz sen biliyor musun?önceden bende kullandım onu sol yanda ki kırmızı boya zamanla dökülmeye başlıyor ve çok da iyi bir mouse değil bence
yaklaşım 2.5-3 sene önce çıkmış bir mouse 65-80 TL bir fiyatla satılırken şimdi 122-181 TL arsaında satılıyor bence gereksiz pahalı gibi geliyor bana
Alıntıyı görüntüle
malesef öyle mod ayarlamıyorsunuzBirde makro programında RGB ayarlarken hem yanıp sönme aynı zamanda yanıp sönerken de her söndüğünde renginin değişmesini nasıl ayarlıyoruz sen biliyor musun?
180 * 100 mmelinin boyutları ve tutuş şeklin ne
şu olabilir gibi180 * 100 mm
Tutuş şeklim avuç içi
başka ne olabilir
Gamepower sendo olurda aşar seni azıcıkbaşka ne olabilir
gamepower icarus al direkt ya düşünmebaşka ne olabilir
ursa olur muGamepower sendo olurda aşar seni azıcık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gamepower icarus al direkt ya düşünme
veya baneursa olur mu
simetrik mi istiyosun ergonomik mi simetrik istiyorsan ursaursa olur mu
veya bane
yanlıs gormusum tam simetrik değilmiş ursa ama bane den daha çok simetriksimetrik mi istiyosun ergonomik mi simetrik istiyorsan ursa
daha ergonomik bir şey olsun istiyorum ve üçünden birini alacağım :simetrik mi istiyosun ergonomik mi simetrik istiyorsan ursa
yanlıs gormusum tam simetrik değilmiş ursa ama bane den daha çok simetrik