ıyı duruyor eldenmi alacaksınfiyatı nasıldır sızce
valla guzel duruyor ama ben nedense bu paraya vxe mad r alırdım tabi öneri degilidr bu benim ikinci el korkumdanhayır hocam guvende ıle
beklersen gelir her ayda 1 stok gelmesi lazım yinede wraithe bi sor almak istiyorsançok baktım hocam stokta yok
donglesiz versiyonu mu hocam bu bununbeklersen gelir her ayda 1 stok gelmesi lazım yinede wraithe bi sor almak istiyorsan
yok dahili 8k vardonglesiz versiyonu mu hocam bu bunun
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
benım kafam yanardı herhalde ama vxe daha ucuz bı tık kasası ince ama hissetmezsin lamzu nun kini bilmiyorum bakmadım hiç ama iyi diye biliyorumhocam lamzu mu daha ıyı sence vxe mi ıkısı arasında kalsak hangısını tercıh edersın
tek farkları galıba vxe 36 grambenım kafam yanardı herhalde ama vxe daha ucuz bı tık kasası ince ama hissetmezsin lamzu nun kini bilmiyorum bakmadım hiç ama iyi diye biliyorum
agırlık ve bırı 8k bırı 4k lamzunun shape i claw tutus bıraz da hybridtek farkları galıba vxe 36 gram
Hocam bu model arkadaşın sorduğuyla aynı modelmi birisinde stok yok bunda var.agırlık ve bırı 8k bırı 4k lamzunun shape i claw tutus bıraz da hybrid