$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Merhaba dostlar, konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın en mantıklı yer burası geldi .
Xbox 360 kolum hakkın rahmetine kavuştuğu için yeni kol almam lazım, bütçem maks 300 TL ve bu iki kol arasında kaldım:
Monster Pusat Gaming Wireless Gamepad:
Logitech F310 PC Gamepad:
Tabii Xbox koluna alıştığım için Logitech in tasarımı bana sıkıntı olabilir, ama Pusat direk Xbox 360 tasarımında yinede hangisi mantıklı bilemedim, Monster Pusat hem Xbox tasarımlı olması ile bana daha uygun hemde bu fiyatta wireless olması ayrı bir güzel, logitech ise daha uygun fiyatlı ama PS kolu tasarımlı ve rengi biraz tuhaf .
Sizce hangisi ?
Xbox 360 kolum hakkın rahmetine kavuştuğu için yeni kol almam lazım, bütçem maks 300 TL ve bu iki kol arasında kaldım:
Monster Pusat Gaming Wireless Gamepad:
Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook
Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın!
www.monsternotebook.com.tr
Logitech F310 PC Gamepad:
Logitech F310 PC GamePad
Logitech F310 PC GamePad fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Tabii Xbox koluna alıştığım için Logitech in tasarımı bana sıkıntı olabilir, ama Pusat direk Xbox 360 tasarımında yinede hangisi mantıklı bilemedim, Monster Pusat hem Xbox tasarımlı olması ile bana daha uygun hemde bu fiyatta wireless olması ayrı bir güzel, logitech ise daha uygun fiyatlı ama PS kolu tasarımlı ve rengi biraz tuhaf .
Sizce hangisi ?