TahaCel
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 10,549
Bende bu arkadas gibi nvdia oyum adam calisiyor amd ye vermicem siz siz olun nvdia verin jdjfifBen Nvidia'ya oy vereceğim. Yeni 3000 serisi güzel olmuş.
Bende bu arkadas gibi nvdia oyum adam calisiyor amd ye vermicem siz siz olun nvdia verin jdjfifBen Nvidia'ya oy vereceğim. Yeni 3000 serisi güzel olmuş.
anket açsaydın keşkeBiraz boş konu ama hangi partiye oy vereceksiniz? Ben AK Parti.
Djdjidj abi çok iyi10 yaşında ve oy veriyor. İlginç.
Vermeyebilirsin ama bazen para cezasi kesiyorlar bazen umurlarinda olmuyorOy vermemek yasal mı? Ben vermemeyi tercih ederim. Yasaksa Saadet Partisine veririm seçilmeleri imkansız olduğu için.
bu ülkeyi geliştirse geliştirse malum 4 partiden olmayan bir parti geliştirir yani buda demek oluyorki yeni sağlam bir partiye ihtiyacımız var ama bu konu boş konu raporladım bile .dHiçbirine. AKP'ye, HDP'ye ve CHP'ye asla zaten.
AKP ekonomiyi nasıl yönetiyor görüyüruz damat bey kurlara bakmıyorum bile diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2023 Haziran
Kaybederlerse keserler gerçi. O zaman ben Temel Karamollağlu'na vereyim kaybedecek nasıl olsaVermeyebilirsin ama bazen para cezasi kesiyorlar bazen umurlarinda olmuyor
Şu an partiler içinde ülkeyi yönetecek beyinde biri yok. Sadece halkta var.bu ülkeyi geliştirse geliştirse malum 4 partiden olmayan bir parti geliştirir yani buda demek oluyorki yeni sağlam bir partiye ihtiyacımız var ama bu konu boş konu raporladım bile .d
Daha oy Verme yasinda Degilim Ama versem tayyip olmayacagi kesinBiraz boş konu ama hangi partiye oy vereceksiniz? Ben AK Parti.