GarenForWin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
İktidarın algı yapmak için kullandığı insanlardan olabilir.Hesaplarına baksak bu iş için para geldiği bile gözükür belki.
İktidarın algı yapmak için kullandığı insanlardan olabilir.Hesaplarına baksak bu iş için para geldiği bile gözükür belki.
Dünya'da tek para alınacak yer papara değil ki.Paparamda 1 kuruşum var
Hayır ben para almadan öven biriyimDünya'da tek para alınacak yer papara değil ki.
Yanlış anlamayın iftira atmıyorum sadece internet aleminde bir sürü para karşılığı hükümeti öven kişiler var da ondan dedim.
İftira. Papara resmî açıklama yaparak bu şekilde iftira atan kişileri savcılığa vereceğini söylemişti.İddialara göre orası ünlü bir terör örgütüne karışmıştı? Sen daha iyi bilirsin gündemi takip eden arkadaş, 3 saniyede bir gündem konusu açıyorsun ya bunu da bilmelisin bence?
Ben bir şey bilmiyorum sadece iddia.İftira. Papara resmî açıklama yaparak bu şekilde iftira atan kişileri savcılığa vereceğini söylemişti.
Kimse Adidasa laf anlatmaya çalışmaz. Herkes öğrendi nasıl bir insan olduğunu. Tek amacı böyle hassas konular açıp kavga etmeye çalışmak bunu birçok defa yaptı.Hissediyorum... Konu çok b*ktan yerlere gelecek. Yav kardeşim sana ne milletin tuttuğu partiden ittifaktan? Siyaset hassas bir konu. Bilgisayar parçalarını sevip sevmemeye benzemez bu iş.
hain parti ben de bundan sonra EVGA Partisini kuruyom kankaOnu bunu bilmem anlamam ben Asus.rog'cuyum arkadaş.
Asus Partisi.