Sanki yapmadılar.Aklı sıra CHP ile HDP'yi aynı kefeye koyup iktidarı sudan çıkmış akkaşık gösterecek.
Kısaca beyni boyanmış, sayesinde ailesinin nefes aldığı, sayesinde yaşadığı, sayesinde şuan refah içinde gezebildiği adama düşmanlık nedir?Sadece iktidar fanı değil kendisi Atatürk düşmanı homofobik bir insan.
Onun işi o zaten daha öncesinde de değişik değişik iddialar atıyodu. Bunlardan biri de bu.Aklı sıra CHP ile HDP'yi aynı kefeye koyup iktidarı sudan çıkmış akkaşık gösterecek.
Ben öyle bir şey demedim bu aradaSadece iktidar fanı değil kendisi Atatürk düşmanı homofobik bir insan.
Gerçek dışı bir iddia değil ki bu?Onun işi o zaten daha önce de değişik değişik iddialar atıyodu. Bunlardan biri de bu.
Türkiye Uzay Ajansı'nın ortadan kaldırılması için parti olarak Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuşlar | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
Konularını gördüm tam bir cringe. İktidara tapacak kadar aciz bir insan.Onun işi o zaten daha önce de değişik değişik iddialar atıyodu. Bunlardan biri de bu.
Türkiye Uzay Ajansı'nın ortadan kaldırılması için parti olarak Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuşlar | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
Ne siyasetci adamsin sen olm foruma bunun icin mi geldinHangi partiyi, ittifakı destekliyorsunuz; Neden?
Hakaret, küfür etmeden, saygı çerçevesinde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
1-2 fotoğrafla gerçek olmuyor o, sağlam kaynak istenmiş kaynak vermemişsiniz.Ben öyle bir şey demedim bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçek dışı bir iddia değil ki bu?
Hesaplarına baksak bu iş için para geldiği bile gözükür belki.Teknoloji forumuna ne amaçla geldiğini bir fotoğraf ile göstereyim.
Alıntıyı görüntüle