Hangi Pc almalıyım?

hankSchrader

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Arkadaşlar sizlere aşağıda verdiğim pc lerden hangisinin daha iyi olduğunu sormustum.gamegarjdaki pc yı 5500 tl ye kadar ozeelestırebılrsınız demıstım ancak bazı arkadaşlar kendi arasında küçük bir tartışma yaşayınca ben bir şey anlamadım lütfen bana yardımcı olun bakın dolar düşüyor artık pc alacağım eğer alamazsam çıkacak alttakı pc lerden hangisi daha iyi (gamegarajdakını 5500 TL'ye kadar çıkarabilirsiniz)

Arkadaşlar sizlere aşağıda verdiğim pc lerden hangisinin daha iyi olduğunu sormustum.gamegarjdaki pc yı 5500 tl ye kadar ozeelestırebılrsınız demıstım ancak bazı arkadaşlar kendi arasında küçük bir tartışma yaşayınca ben bir şey anlamadım lütfen bana yardımcı olun bakın dolar düşüyor artık pc alacağım eğer alamazsam çıkacak alttakı pc lerden hangisi daha iyi (gamegarajdakını 5500 TL'ye kadar çıkarabilirsiniz)
Teknoqueen :) Ve şimdi almanı tavsiye etmem dolar çok yüksek acil ise alabilirsin sadece bir tavsiye :)

TeknoQueen Daha iyi.

https://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/#1573166757809-a5fbc0c7-32fe7fdc-fa46 çok f/p bir sistem hocam. Teknoquenn'den daha ucuz oluyor. İşlemciyi 3500x e yükseltin rami 16 gb (2x8) yapın ekran kartını 1660 super olanla değiştirin anakartı msı b450m pro seçin 5148 tl oluyor. Neredeyse 300 tl tasarruf ediyorsunuz. Gayet güzel bir seçim olur. Kasa da gayet güzel mesh panel.

Ben sipariş verdim 3 gün önce teknoqueen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,604
Üyeler
187,859
Son üye
reewask
Geri