Hangi psp modelini almalıyım?

Furkann10

80+
Reaksiyon skoru
6
Psp 300 modeline kadar alabilirim sizce hangi modeli daha iyi
forumda yeniyim link atılabiliniyorsa psp linki atarsanız sevinirim iyi forumlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
forumda yeniyim link atılabiliniyorsa psp linki atarsanız sevinirim iyi forumlar.
Hocam illaki alacaksan 3000 modelini öneririm ama hiç PSP almanı almanı önermem. Telefonun az buçuk bir şeyde PPSSPP emülatörü indir PSP'den daha iyi grafiklere oyna. Eski cihaz bir de ne olacağı da belli değil.

Hocam illaki alacaksan 3000 modelini öneririm ama hiç PSP almanı almanı önermem. Telefonun az buçuk bir şeyde PPSSPP emülatörü indir PSP'den daha iyi grafiklere oyna. Eski cihaz bir de ne olacağı da belli değil.
peki ps vita alınır mı

• Beğen
psp ler 2.elde gereksiz pahalılar şuan eğer sağlam bir telefon varsa ortalama üzeri emülatör ile çok rahat oynayabilirsin psp oyunlarını

peki ps vita alınır mı
Çok güzel bir el konsolu ama aşırı derecede pahalı ve genel olarak küçük oyunlarla dolu ama çok sayıda emülatör indirebiliyorsun. Retro oyun seviyorsan neredeyse tüm eski konsolların emülatörlerini hatta PSP emülatörü bile kurabilirsin. Ayrıca çok sayıda da 3.parti portkanmış oyunlar var. Ama bu parayı hak etmez. PS Vita'Daki neredeyse tüm oyunlar PS3'te de var. PS Vita özellikle hafıza kartı 1000 liralara kadar çıkabiliyor. Özel oyun sayısı da bir hayli az. Anlayacağın telefonu kendin emülatörlerle daha iyi bir el konsolu na dönüştürebilirisin. Vita3K emülatörü de var telefonda ben 15 tatil zamanı denemiştim oyun açılmamıştı o zamanlar yeni çıkmıştı şimdiki durumu bilmiyorum.

psp ler 2.elde gereksiz pahalılar şuan eğer sağlam bir telefon varsa ortalama üzeri emülatör ile çok rahat oynayabilirsin psp oyunlarını
hocam emülatörle çok iyi oynanmıyor (telefonun yapısı gereği fiziksel r1 l1 olmadığından) basmak zor oyunlarda ben dualsense ile kullanmayı denedim ancak tuşlarda çok iyi kalibre değiller kollar içinde ucuza bulursa eğer alsın yoksa yapabileceği pek bişey yok (örnek gow chains of olympusta kapı açılıp takla atılması gereken yerde l1 r1 olmadığından çok zorlandım)

Çok güzel bir el konsolu ama aşırı derecede pahalı ve genel olarak küçük oyunlarla dolu ama çok sayıda emülatör indirebiliyorsun. Retro oyun seviyorsan neredeyse tüm eski konsolların emülatörlerini hatta PSP emülatörü bile kurabilirsin. Ayrıca çok sayıda da 3.parti portkanmış oyunlar var. Ama bu parayı hak etmez. PS Vita'Daki neredeyse tüm oyunlar PS3'te de var. PS Vita özellikle hafıza kartı 1000 liralara kadar çıkabiliyor. Özel oyun sayısı da bir hayli az. Anlayacağın telefonu kendin emülatörlerle daha iyi bir el konsolu na dönüştürebilirisin. Vita3K emülatörü de var telefonda ben 15 tatil zamanı denemiştim oyun açılmamıştı o zamanlar yeni çıkmıştı şimdiki durumu bilmiyorum.
eyw çok yardımcı olsun yeni telefon yakında alıcam psp emulatörü denerim ordan

• Beğen
o yüzden psp den vazgeçtim zaten ingiltereden getirte biliyor muyuz
150 dolar altıysa ve satıcak kişi üzerine fatura koyarsa faturada yazan tutarın vergisini ödeyerek alabilirsin ebayden alsan olur yani

eyw çok yardımcı olsun yeni telefon yakında alıcam psp emulatörü denerim ordan
Sadece PSP değil PS2 emülatörü de var ama onda oynaman için ince ayar yapman lazım biraz karışık. PS2 için ben AetherSX2 kullanıyorum. PSP oyunlarını indirmek için Vaul's Lair veya m.coolrom.com kullanabilirsin. Birkaç ay önce tekrardan gow ghost of sparta indirmek istediğimde TR yaması tüm sitelerden silinmişti bir yerden bulmuştum nereden hatırlamıyorum. İstersen özelden atabilirim.

Geri