vsVens
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 544
90+ GOLD demek o zaten. Sertifika da bu.Aldım da power ın üstünde bir sertifika yok kutusunun altında %90 gold sertifika yazıyor
90+ GOLD demek o zaten. Sertifika da bu.Aldım da power ın üstünde bir sertifika yok kutusunun altında %90 gold sertifika yazıyor
hocam psuyu abi ile ben baktım psuyu öneren de benim satıcı önce modüler olmayan yolladı şimdide gold sertifikası olmadan gönderiyor benim tahminim revizyona uğramış sertifikaya para vermek istememişler. üstünde zaten +90 yazıyor ama bilemedim.Gold sertifika var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O da iyi mal
High power ın sertifikaya para vermeyeceğini zannetmiyorumhocam psuyu abi ile ben baktım psuyu öneren de benim satıcı önce modüler olmayan yolladı şimdide gold sertifikası olmadan gönderiyor benim tahminim revizyona uğramış sertifikaya para vermek istememişler. üstünde zaten +90 yazıyor ama bilemedim.
çakma olmasından korkuyoruz da amazon öyle bir şey yapmaz yani amazondan çünkü psu , satıcı da sertifika yok yazmış high power böyle bir şey yapacağını bende düşünmüyorum.High power ın sertifikaya para vermeyeceğini zannetmiyorum
Belli olmaz hocam geçende dükkana toplu şarj cihazı sipariş verdik trendyolun kendisinden çakma çıktıçakma olmasından korkuyoruz da amazon öyle bir şey yapmaz yani amazondan çünkü psu , satıcı da sertifika yok yazmış high power böyle bir şey yapacağını bende düşünmüyorum.
@barut abi sen en iyisi riske girme bunu iade et sana raijintek ampere 850w psu çekelim garanti olsun.Belli olmaz hocam geçende dükkana toplu şarj cihazı sipariş verdik trendyolun kendisinden çakma çıktı
Forumda konu açar bakarız çakma mı diye sorunlu ise de yollar@barut abi sen en iyisi riske girme bunu iade et sana raijintek ampere 850w psu çekelim garanti olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu psunun çok iyi olduğunu ben de biliyorum zaten o yüzden önerdim fakat sertifika olmaması işkillendirici.
evet öylesi daha iyi olur gibi.Forumda konu açar bakarız çakma mı diye sorunlu ise de yollar
hocam doğrudur da bu psunun normalde sertifikası var +80 gold diye aldığı psu'da olmayınca insan işkilleniyor.gold bronze vs verimlilik sertifikası güvenlik değil onlara kanmayın
Var konusunu açtım bir bakın fotolaraForumda konu açar bakarız çakma mı diye sorunlu ise de yollar
bi önceki modüler değildi, kutu da da ürün de de gold sertifikası var idi. bunda kutunun altında şöyle bir ibare var foto atıyorum90+ GOLD demek o zaten. Sertifika da bu.
Başka bir yerde gold mold yok90+ GOLD demek o zaten. Sertifika da bu.