Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Outemu Blue Switch.Gamenote klavyenin switchi nedir
Outemu Blue Switch.Gamenote klavyenin switchi nedir
Outemu blue switch kullanılıyor olması lazımGamenote klavyenin switchi nedir
ben diyorum bunları çünkü rampage alacağım(kesinlikle) ve bu 4 model arasında kaldım yardım istioyrum siz başka klavye atıyorsunuzRampage fanboy musun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
HİÇ BİRİNİ ALMAZDIM NEDEN ISRAR EDİYORSUN ? KİM DEDİ SANA BUNLARI AL DİYE ?
Ve büyük yazma
Bence en baştakiben diyorum bunları çünkü rampage alacağım(kesinlikle) ve bu 4 model arasında kaldım yardım istioyrum siz başka klavye atıyorsunuz
Rampage Fanboyuyom seviyorum varmı bir diyeceğin
neyseGAMENOT ALMAYACAĞIIIIM VE ÖNERİ İSTEMİYORUM DİYE BAŞINDA YAZDIM ARTIK ÖNERİ YAPMAYIN İSTEMİYORSAM Bİ BİLDİĞİM VARDIR YA
O zaman kazıklanmaya hazırsındır umarım.ben diyorum bunları çünkü rampage alacağım(kesinlikle) ve bu 4 model arasında kaldım yardım istioyrum siz başka klavye atıyorsunuz
Rampage Fanboyuyom seviyorum varmı bir diyeceğin
ecerest sevmediğim marka aman neyse aldım nen iyisini zatenhocam bence kbr-206 sizin attıklarınız arasinda en iyisi ama ben olsam yine rampagenin https://www.google.com/shopping/pro...&ved=0ahUKEwjHtqmMzIPxAhVBzqQKHQu_D50Q8wII2wQ bu modelini alırdım
Selam hocam aşağı yukarı benimse bütçem bu civarda hangi marka modeli almalıyımOutemu blue switch kullanılıyor olması lazım
hocam zaten everette rampagede segment bilgisayarın aynı firma üretiyorecerest sevmediğim marka aman neyse aldım nen iyisini zaten