Yardım Hangi renk Mchose G75 pro alınmalı ?

Alınabilecek daha iyisi varken neden önermeyin şart sunarak önerdim zaten kral salamak yerine sende okumayı öğrenmelisin konuları
Daha iyisi diye bir şey yok attığın klavye 60% klavye ayrıca konu sahibi klavye önerisi istese konusunu açardı renk sormuş sadece bana okumayı öğren diyorsun kafana göre cevap yazıyorsun 😂

Daha iyisi diye bir şey yok attığın klavye 60% klavye ayrıca konu sahibi klavye önerisi istese konusunu açardı renk sormuş sadece bana okumayı öğren diyorsun kafana göre cevap yazıyorsun 😂
Tamam kral den öner o zaman rengini 0 bilgi ile dolaşıyorsunuz

Bunun bilgi ile ne alakası var hocam. Şu zamanda o klavyenin özelliklerini her manyetik klavye taşıyor nerdeyse. Renk öner demiş. Zaten aklında bir klavye var sonuçta.
Bilgi ile çok alakalı mesela sen manyetik ve mekaniğin farkını bilmiyorsun aynı özellik mekanikte yok ben şart sunarak w60 al dedim zaten bunun neresi battı size anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam ondan da daha iyi klavyeler var. Ace 68,ace 60 pro.
Bütce dahilinde olsa 60pro yu önerirdim zaten ace68 de gelmedi aklıma gelmedi sen önerseydin o zaman

Pcb bilgisi yok ama manyetik swich kullanıyorsa rapid trigger illakı vardır kalitesiz olucağnı zannetmiyorum

Attığı resimlerdeki klavyeleri bilmediğimi belirttim kardeş oku şu konuyu
önemli olan özelliğin olması değil daha düşük tepki süresinde daha stabil sonuc vererek yapmasıdır wraith w75 ilk üretimleri 0.4mm altı sapıtıyordu mesela bunda olmayacağı ne malum pcbsi gayet önemli ucuz manyetik klavyenin maliyeti hotswap mekanik klavyeden çok daha ucuz 1000 tane hall effect sensörü 40 50 dolara bulunabiliyor ace68 en azından testleri olan 40khz scan rate verebilen 0,123 ms press, 0.21 ms release gecikmesi olan bir klavye yazılımı da çok daha gelişmiş zaten manyetik klavyede önemli olan 2 faktör biri pcb diğeri yazılım. Wraith w75 pcbsi incelendiğinde dediğim ucuz hall effect sensörleri ile donatılan bir klavye onun dışında mchose ürünleri şu an kendi sitesindeki fiyatla çok yakın hatta yer yer aynı fiyata bile satılırken w60 almaya gerek yok

önemli olan özelliğin olması değil daha düşük tepki süresinde daha stabil sonuc vererek yapmasıdır wraith w75 ilk üretimleri 0.4mm altı sapıtıyordu mesela bunda olmayacağı ne malum pcbsi gayet önemli ucuz manyetik klavyenin maliyeti hotswap mekanik klavyeden çok daha ucuz 1000 tane hall effect sensörü 40 50 dolara bulunabiliyor ace68 en azından testleri olan 40khz scan rate verebilen 0,123 ms press, 0.21 ms release gecikmesi olan bir klavye yazılımı da çok daha gelişmiş zaten manyetik klavyede önemli olan 2 faktör biri pcb diğeri yazılım. Wraith w75 pcbsi incelendiğinde dediğim ucuz hall effect sensörleri ile donatılan bir klavye boşuna uygun fiyata vermiyor mchose ürünleri şu an kendi sitesindeki fiyatla çok yakın hatta yer yer aynı fiyata bile satılırken w60 almaya gerek yok
Arkadaşım o zaman sen öner benim aklıma o an w60geldi direk onu önerdim hepinize birden nasıl battı iki tane yazdığım şey

Arkadaşım o zaman sen öner benim aklıma o an w60geldi direk onu önerdim hepinize birden nasıl battı iki tane yazdığım şey
neden batsın ki? sadece daha iyi bir klavye önerisi sundum o kadar sen w60 önerdin ben de neden w60 önerilmeyeceğini söyleyip ace68 alınmasının daha mantıklı olduğunu anlattım

neden batsın ki? sadece daha iyi bir klavye önerisi sundum o kadar sen w60 önerdin ben de neden w60 önerilmeyeceğini söyleyip ace68 alınmasının daha mantıklı olduğunu anlattım
Hepiniz birbirinizden görerek aynı şeyleri yazıyordunuz bu arada gizlice yapında anlaşılmasın 😂 neyse uzatmayacağım

Oyyy yazık sanaa görüyormusun abisi ne kadar da güldü çocuk
Cocukları sevindirelim arkadaşlar

@federalper sende gram bir şey bilmiyorsun anca emoji atıyon knk

Hepiniz birbirinizden görerek aynı şeyleri yazıyordunuz bu arada gizlice yapında anlaşılmasın 😂 neyse uzatmayacağım
göstersene başkasından aynı şeyleri alıp nerde yazmışım acaba? yeni çıkmış bir klavye ve wraithin garanti süreci sıkıntı olduğunu açılan 50 tane konudan görebilirsin diğer tarafta pcbsi test edilmiş gecikmesi belli içindekiler belli olan bir klavye var. aynı şekilde wraith w75 alıp 0.4mm çekince sapıttığı için desteğe yazıp sizin donanımınız ile alakalı diye cevap alan arkadaşların konuları da var ilk parti wraith ürünü alınmaz çıkar 2 3 aya alıp içini açıp inceleyen bakalım yenilenmiş pcb nasıl görücez %90 32khz scan rate verebilecek bir pcbye sahip olduğunu düşünmüyorum madlions seviyesinde olur ortalama. w60'ın tek artısı gasket mount başka hiçbir artısı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,944
Üyeler
185,352
Son üye
Silentstar47239
Geri