Ben olsam bu tarz cihazlarda 2.el tercih etmezdim. Roborock öneririm.Robot süpürge almam lazım şu anda hangisi donanım olarak fp 20 bin üzerine çıkmayı düşünmüyorum temiz 2. el mantıklı mı
Şimdiden hayırlı olsunbende roborockm bakıyorum açıkcası q8 şimdilik en iyisi geldi
Roborock S8 öneririm 20 bin civarı olması lazımdı bence fiyatına göre en iyisi o. Robot süpürgeden beklentiniz ne bilmiyorum ama bir dyson dikey süpürge kadar iyi temizlemiyor onu bilerek alın.Robot süpürge almam lazım şu anda hangisi donanım olarak fp 20 bin üzerine çıkmayı düşünmüyorum temiz 2. el mantıklı mı
Roborock S8 öneririm 20 bin civarı olması lazımdı bence fiyatına göre en iyisi o. Robot süpürgeden beklentiniz ne bilmiyorum ama bir dyson dikey süpürge kadar iyi temizlemiyor onu bilerek alın.
Hocam ben de bu mantıkla düşünerek Xiaomi S10+ almıştım 2 haftada bir sorun çıkardı. Her seferinde bir yanık kokusu gelmişti ardından da emiş gücü aşırı derecede düşmüştü. Servisten 4 kere falan değişti sonrasında iade edip roborock almıştık.![]()
Xiaomi Robot Vacuum S20+ Plus Akıllı Robot Süpürge 6000Pa - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Robot Vacuum S20+ Plus Akıllı Robot Süpürge 6000Pa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ikiside 6000pa ve roborock alt markası zaten bu daha mantıklı olur sanırım
roborockda şuan herhangi bir sıkıntı yaşadınız mıHocam ben de bu mantıkla düşünerek Xiaomi S10+ almıştım 2 haftada bir sorun çıkardı. Her seferinde bir yanık kokusu gelmişti ardından da emiş gücü aşırı derecede düşmüştü. Servisten 4 kere falan değişti sonrasında iade edip roborock almıştık.
Alalı 1.5 sene falan oldu bir problem çıkarmadı.roborockda şuan herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı