- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming gen harici satan yok diye biliyorum GalaxıKral garanti sıkıntı galax trde yok ve şahıslara cevap vermiyorlar ondan dolayı gaming gen dışında alınmaz
Gaming gen harici satan yok diye biliyorum GalaxıKral garanti sıkıntı galax trde yok ve şahıslara cevap vermiyorlar ondan dolayı gaming gen dışında alınmaz
Var n11 hepsiburada vb yerlerde ama garantileri sıkıntıGaming gen harici satan yok diye biliyorum Galaxı
Başka karta bakmaya gerek yok hocam.Neyse konu sapmasın hangi 5080i tercih etmem en doğru olur sorunsuz kullanırım 60 65 bin butcede
Niye fazladan 12 13k versin abiBaşka karta bakmaya gerek yok hocam.
onlarda gamingen online satış sitelerinde beta plus adıyla satıyorVar n11 hepsiburada vb yerlerde ama garantileri sıkıntı
Hocam güvenilir siteden alışveriş yapmak istiyorum. Sinerjiden alsam 74e geliyo aşıyor beniBaşka karta bakmaya gerek yok hocam.
Gözünüze hangisi iyi geliyorsa onu alın en kötü %25 uv yapıp hem fan sesi duymazsınız hem ekran kartını tam güçte kullanmadan aynı performansı alırsınızNeredeyse tüm parçaları topladım. Yalnız ekran kartı kaldı ve hangi modeli alacağım konusunda kararsız kaldım. Kronik sorunlu bir model mevcut mu hangisini alsam daha sorunsuz kullanırım?
Yorumlarınızı bekliyorum. Bütçe en fazla 65 bin
yüzde 15 daha iyi olduğu bilgisine sitelerden ulaştı galiba arkadaş5070 ti alın 5080 %15 daha iyi yüzde 50 daha pahalı hemde aynı vram
Kral arkadaş aldı şuan garantiye gönderemiyoronlarda gamingen online satış sitelerinde beta plus adıyla satıyor
Ozmn 5060 ti ile 5070 ti arasında da 15 var diyip 5060ti alalım saçmalamışyüzde 15 daha iyi olduğu bilgisine sitelerden ulaştı galiba arkadaş
yüzde 15 daha iyi olduğu bilgisine sitelerden ulaştı galiba arkadaş
%40 fark var 60 ti-70 arasoKral arkadaş aldı şuan garantiye gönderemiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ozmn 5060 ti ile 5070 ti arasında da 15 var diyip 5060ti alalım saçmalamış
buyur hocam![]()
TechPowerUp
Graphics card and GPU database with specifications for products launched in recent years. Includes clocks, photos, and technical details.www.techpowerup.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%40 fark var 60 ti-70 araso
bi tarafımdan sallamadan konsuuyorum ben sizin gibi değil