Çözüldü✓ HANGİ RX7700XT MODELI DAHA IYI?

Amd de açık ara Sapphire markasını öneririm.
Zamanında Asus Rog rx480 kullandım , Sapphire RX580 Nitro+ SE şuanda da Sapphire RX7800XT Pure modelini kullanmaktayım asustan daha iyi performans veriyor soğutma vs bakımından. Marka ismine para vermekten kaçınmaya çalışan birisiyim.
hocam 2. elde nitro+ düzgün bulamadım ya gigabyte larda 14 16k arası gidip geliyor napsam bilemedim biraz öneriye ihtiyacım var

sistemim imzada yaziyor rx7700xt almak istiyorum 3 fanli olursa daha iyi olur en iyi performansli ve fp marka ve modeller nedir hangisini
sapphire genelde en fp ürünleri yapıyor 7700xt nin soğutması iyi 3 fanlı almana gerek yok sapphire pulse modeline bakabilirisn.

sapphire genelde en fp ürünleri yapıyor 7700xt nin soğutması iyi 3 fanlı almana gerek yok sapphire pulse modeline bakabilirisn.
@HakQuanius01 bu hocam pulseyi önermemişti 2 fanlı olmasıda beni düşündürdü biraz hocam açıkçası almışken bi kere alıcam kısacası tek atımlık kurşunum var onuda düzgün hedeflemem lazım

@HakQuanius01 bu hocam pulseyi önermemişti 2 fanlı olmasıda beni düşündürdü biraz hocam açıkçası almışken bi kere alıcam kısacası tek atımlık kurşunum var onuda düzgün hedeflemem lazım
sapphire ve powercolor öneriyorum ben genelde , powercolor red devil modeli çok iyi , sapphire pure ve nitro+ modeli çok iyi eğer 2. el alacaksan uygun fiyata bulursan buna çök gigabyte EAGLE alma.

sapphire ve powercolor öneriyorum ben genelde , powercolor red devil modeli çok iyi , sapphire pure ve nitro+ modeli çok iyi eğer 2. el alacaksan uygun fiyata bulursan buna çök gigabyte EAGLE alma.
eagle değiş galiba hocam bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1745843038708.png

bunlar eaglemi

gaming oc galiba bu sorun çıkarmaz.
benim bahsettiğim bütün gigabyte modelleri bundan hocam 2. elde de hep bundan var zaten ben eagle modeline hiç rastlamadım

benim bahsettiğim bütün gigabyte modelleri bundan hocam 2. elde de hep bundan var zaten ben eagle modeline hiç rastlamadım
gaming oc fena değil hocam alınır sıkıntı çıkarmaz.

gaming oc fena değil hocam alınır sıkıntı çıkarmaz.
sıfır olarak almak mantıklımı sizce 17.8k ya gigabyte 3 ay peşin fiyatına taksit var n11 de
yoksa yine sıfır sapphire pulsemi mantıklı o da 18k hb satıcı 6 ay peşin taksit

sıfır olarak almak mantıklımı sizce 17.8k ya gigabyte 3 ay peşin fiyatına taksit var n11 de
yoksa yine sıfır sapphire pulsemi mantıklı o da 18k hb satıcı 6 ay peşin taksit
gigabytenin 3 fanlı modeli pulseye göre daha iyi soğutur , 6 ay peşin taksit almak büyük nimet o yüzden pulse alırsan da sorun yaşamazsın.

14k dan fazlasını verme 2. elde.

gigabytenin 3 fanlı modeli pulseye göre daha iyi soğutur , 6 ay peşin taksit almak büyük nimet o yüzden pulse alırsan da sorun yaşamazsın.

14k dan fazlasını verme 2. elde.
siz alsanız hangisini alırdınız?

siz alsanız hangisini alırdınız?
vallahi ben zaten aldım :D 7800xt aldım pulse modelini aldım 65 dereceyi geçmiyor kart , 6 ay peşin taksit güzel fırsat hocam ama eğer cebinizi yormayacaksa 3 fanlı alman daha hoş olur.

vallahi ben zaten aldım :D 7800xt aldım pulse modelini aldım 65 dereceyi geçmiyor kart , 6 ay peşin taksit güzel fırsat hocam ama eğer cebinizi yormayacaksa 3 fanlı alman daha hoş olur.
hayırlı olsun hocam sizin kartınızda ayda 6k beni yormaz aslında ama şöyle bir durum var pulseye 200 daha fazla vermek mantıklımı? taksit kısmını arka plana alıp normal fiyatlarına bakmak lazım

Geri