Neler Yeni

Öneri hangi sağlayıcıya geçmeli

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
türk telekom taahhütümüz bitiyor alt yapı maks 50 mbps destekliyor türk telekomun teklifi 24mbps 140tl biz de zaten türk net e geçmeyi düşünüyorduk türk net 140tlye 100mbpsye kadar veriyor ne yapmalı sizce türk telekomda çok fazla ping yükselmesi lag vs yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
İlker Levent
türk telekom taahhütümüz bitiyor alt yapı maks 50 mbps destekliyor türk telekomun teklifi 24mbps 140tl biz de zaten türk net e geçmeyi düşünüyorduk türk net 140tlye 100mbpsye kadar veriyor ne yapmalı sizce türk telekomda çok fazla ping yükselmesi lag vs yaşıyorum
Netspeed daha uygun beme netspeede geç

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
türk telekom taahhütümüz bitiyor alt yapı maks 50 mbps destekliyor türk telekomun teklifi 24mbps 140tl biz de zaten türk net e geçmeyi düşünüyorduk türk net 140tlye 100mbpsye kadar veriyor ne yapmalı sizce türk telekomda çok fazla ping yükselmesi lag vs yaşıyoru
Bende türknet var memnunum ama fiyat olarak daha iyi ıss'ler de var.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Hocam netspeed kullaniyorum ve tavsiye ederim. Hem en uygunu hem musteri hizmetleri bilgili hemde internet hizmetleri kaliteli.

Once altyapinizi surdan sorgulayin

Alabileceginiz max hiza gore paket alirsiniz.

2 adet 35 mbps paket var:

1. si 63tl 100gb kotali. Kota bitince gb basi 50 kurus aliyor ve fiyat 86tl oldugunda paket sinirsiz kotaya donuyor ve fiyat sabitleniyor

2. si 86tl ve direk kotasiz sekilde kullaniyorsunuz.

Bu 2 paket aslinda ayni yola cikiyor. Ama 1. Daha mantikli.

35 ve ustu vdsl hizi almaniz icin 100 mbps vdsl paketini almaniz gerekiyor. Altyapiniz 100mbps desteklemese bile altyapiniza gore maksimum hiza sabitliyorlar.

Ve bu bahsettigim fiyatlara davet kodu indirimi dahil degil. Davet kodu indirimi ile 12 ayligina 5'er TL faturaniza indirim yapiliyor. (Davet kodunu en altta paylastim)

Ping konusuna bakarsak NetSpeed Turk telekom yurt disi cikislarini kullandigi icin rakipleri TurkNet ve Millenicomdan yurt disi kaynakli oyunlarda daha dusuk ping alirsiniz. Dusuk alma nedeniniz Millenicom SuperOnline cikislarini kullanmasi ve TurkNet'in kendi cikislarini kullanmasindan dolayi. En kaliteli cikis Turk Telekom cikisi. En kalitesizi ise SuperOnline cikisi.

Yurt icine gelecek olursak NetSpeed comnet ve TurkNet Turk Telekom cikislarini kullandigi icin hemen hemen ayni pingi alirsiniz ama millenicom SuperOnline cikisi kullandigi icin yine NetSpeed ve TurkNetten fazla ping alirsiniz.

Ben NetSpeed 69 mbps kullaniyorum ve 66-67 download 7.6 upload stabil sekilde aliyorum.

Eger bahsettigim indirimden yararlanmak isterseniz basvururken LRS7H5 kodunu kullanmaniz yeterlidir. 😊

NetSpeed hakkinda sorun varsa cevaplayabilirim.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam netspeed kullaniyorum ve tavsiye ederim. Hem en uygunu hem musteri hizmetleri bilgili hemde internet hizmetleri kaliteli.

Once altyapinizi surdan sorgulayin

Alabileceginiz max hiza gore paket alirsiniz.

2 adet 35 mbps paket var:

1. si 63tl 100gb kotali. Kota bitince gb basi 50 kurus aliyor ve fiyat 86tl oldugunda paket sinirsiz kotaya donuyor ve fiyat sabitleniyor

2. si 86tl ve direk kotasiz sekilde kullaniyorsunuz.

Bu 2 paket aslinda ayni yola cikiyor. Ama 1. Daha mantikli.

35 ve ustu vdsl hizi almaniz icin 100 mbps vdsl paketini almaniz gerekiyor. Altyapiniz 100mbps desteklemese bile altyapiniza gore maksimum hiza sabitliyorlar.

Ve bu bahsettigim fiyatlara davet kodu indirimi dahil degil. Davet kodu indirimi ile 12 ayligina 5'er TL faturaniza indirim yapiliyor. (Davet kodunu en altta paylastim)

Ping konusuna bakarsak NetSpeed Turk telekom yurt disi cikislarini kullandigi icin rakipleri TurkNet ve Millenicomdan yurt disi kaynakli oyunlarda daha dusuk ping alirsiniz. Dusuk alma nedeniniz Millenicom SuperOnline cikislarini kullanmasi ve TurkNet'in kendi cikislarini kullanmasindan dolayi. En kaliteli cikis Turk Telekom cikisi. En kalitesizi ise SuperOnline cikisi.

Yurt icine gelecek olursak NetSpeed comnet ve TurkNet Turk Telekom cikislarini kullandigi icin hemen hemen ayni pingi alirsiniz ama millenicom SuperOnline cikisi kullandigi icin yine NetSpeed ve TurkNetten fazla ping alirsiniz.

Ben NetSpeed 69 mbps kullaniyorum ve 66-67 download 7.6 upload stabil sekilde aliyorum.

Eger bahsettigim indirimden yararlanmak isterseniz basvururken LRS7H5 kodunu kullanmaniz yeterlidir. 😊

NetSpeed hakkinda sorun varsa cevaplayabilirim.
vdsl 55.9mbps veriyor yani 100tllik paketi almamız gerekiyor
yarın geçmek için ne yapmam gerekiyor

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
vdsl 55.9mbps veriyor yani 100tllik paketi almamız gerekiyor
yarın geçmek için ne yapmam gerekiyor
İnternetten başvuru atın. Başvuru atarken gecis islemini secin ve turk telekom internetini iptal etmeyin kendileri bu islemleri gerceklestiriyor. Basvuru attiktan sonra sizi arayacaklar kayitinizi dogrulayip bilgi verecekler. Maile gelen belgeleri cikartip imzalayip doldurun. Ve size iletilen kargo no su ile ucretsiz gonderin. Belgeler ulastiktan sonra sizi arayacaklar. Onayinizi alip kurulum tarihi isteyecekler. Taahhut cezasi yememek isterseniz size tavsiyem taahhut surenizin bitis gununun 4 gun oncesine kuruluma baslatin. Ama tahhutunuz bayram gunlerinde veya tatil gunlerinden birine geliyorsa daha erken tarih verin. bayramdan dolayi gecikme olur bir an once gecis islemine baslamalari gerek cunku anladigim kadariyla tatil zamanlarinda issler kurulum yapmiyor veya gecis izni icin TT yi bekliyorlar. Ayrica internetten basvuru atarken davet kodumuda kullanmayi unutmayin. Hem indirim kazanirsiniz hemde bana destek olursunuz. 😊

Top Bottom