- Bütçe
- 2500
Merhabalar bende JD 512 gb m2 ssd var fakat depolamam yetmediği için ekstra olarak sata ssd alacağım 1tb için 2500 lira gibi bir ücretim var bu fiyatlarda hp nin ve farkli markalarin ssd lerini gördüm öneriniz varsa yazarsanız sevinirim
https://www.itopya.com/mld-m500-ult...gAruPGWsnIjrbNzJCgCeGCnqbu13fOvYaAlm9EALw_wcB 2200 liraya bunu alıp kalan bütçeyede güzel bir m2 çevirici alsanız çok daha verimli olur bence hem sata ssdlerden daha iyi olurMerhabalar bende JD 512 gb m2 ssd var fakat depolamam yetmediği için ekstra olarak sata ssd alacağım 1tb için 2500 lira gibi bir ücretim var bu fiyatlarda hp nin ve farkli markalarin ssd lerini gördüm öneriniz varsa yazarsanız sevinirim
Bir kaç tane sorum var. Birincisi okuma yazma değerlerinde bir düşüş olur mu çeviriciden dolayı? İkincisi MLD markası iyi midir? Üçüncüsü de bildiğiniz iyi bir m2 çevirici var mı, marka veya direkt ürün söylerseniz memnun olurum.https://www.itopya.com/mld-m500-ult...gAruPGWsnIjrbNzJCgCeGCnqbu13fOvYaAlm9EALw_wcB 2200 liraya bunu alıp kalan bütçeyede güzel bir m2 çevirici alsanız çok daha verimli olur bence hem sata ssdlerden daha iyi olur
kendimde dönüştürücü kullandığım için söylüyorum 1-anakart marka model söylerseniz yardımcı olabilirim 2-mld markasına güvenebilirsiniz çünkü çoğu hazır sistemlerde kullanılıyor ve sorun çıkmıyor 3-(aynı üründen kullanıyorum) https://www.hepsiburada.com/alfais-...ht_qdEdoyw1fDsIQoSoaAiPGEALw_wcB&gclsrc=aw.dsBir kaç tane sorum var. Birincisi okuma yazma değerlerinde bir düşüş olur mu çeviriciden dolayı? İkincisi MLD markası iyi midir? Üçüncüsü de bildiğiniz iyi bir m2 çevirici var mı, marka veya direkt ürün söylerseniz memnun olurum.
Anakart nedirMerhabalar bende JD 512 gb m2 ssd var fakat depolamam yetmediği için ekstra olarak sata ssd alacağım 1tb için 2500 lira gibi bir ücretim var bu fiyatlarda hp nin ve farkli markalarin ssd lerini gördüm öneriniz varsa yazarsanız sevinirim
Anakart modelim Asus Prime H610M-K D4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX ufak bir araştırma yaptım MLD markasinda okuma yazma değerlerinde düşüş oluyormuş fakat bunun önemli olup olmadiğindan emin değilim eğer farkli bir öneriniz varsa onada bakabilirim eğer m2 alırsam attığınız linkdeki dönüştürücüyü alırımkendimde dönüştürücü kullandığım için söylüyorum 1-anakart marka model söylerseniz yardımcı olabilirim 2-mld markasına güvenebilirsiniz çünkü çoğu hazır sistemlerde kullanılıyor ve sorun çıkmıyor 3-(aynı üründen kullanıyorum) https://www.hepsiburada.com/alfais-...ht_qdEdoyw1fDsIQoSoaAiPGEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Asus Prime H610M-K D4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATXAnakart nedir
Anakart modelim Asus Prime H610M-K D4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX ufak bir araştırma yaptım MLD markasinda okuma yazma değerlerinde düşüş oluyormuş fakat bunun önemli olup olmadiğindan emin değilim eğer farkli bir öneriniz varsa onada bakabilirim eğer m2 alırsam attığınız linkdeki dönüştürücüyü alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus Prime H610M-K D4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX
hocam aslında şöyle diyim pcıe x1 arayüzü çok dar olduğundan en fazla 1000 okuma yazma alabilirsiniz bende aynı değerleri alıyorumAnakart modelim Asus Prime H610M-K D4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX ufak bir araştırma yaptım MLD markasinda okuma yazma değerlerinde düşüş oluyormuş fakat bunun önemli olup olmadiğindan emin değilim eğer farkli bir öneriniz varsa onada bakabilirim eğer m2 alırsam attığınız linkdeki dönüştürücüyü alırım
Asus Prime H610M-K D4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX
Bunu alabilirsiniz eski ssd nizi de arkadaşların dediği gibi dönüştürücü ile kullanın![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1TB 2100/1700MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
JD 512 gb m2 ssd de 2000 okuma 1500 yazma alıyorum bunda daha fazla olacağını düşünmüştüm fakat benim için o kadar önemi yokhocam aslında şöyle diyim pcıe x1 arayüzü çok dar olduğundan en fazla 1000 okuma yazma alabilirsiniz bende aynı değerleri alıyorum
Peki teşekkür ederim sizce MLD marka mı alayım yoksa kioxia mıBunu alabilirsiniz eski ssd nizi de arkadaşların dediği gibi dönüştürücü ile kullanın
M.2 ssd ler x4 e göre yapılmıştır x2 veya x1 kullanırsanız bant genişliği azalacağı için hızı beklediğiniz gibi olmazJD 512 gb m2 ssd de 2000 okuma 1500 yazma alıyorum bunda daha fazla olacağını düşünmüştüm fakat benim için o kadar önemi yok
Tabii ki kioxiaJD 512 gb m2 ssd de 2000 okuma 1500 yazma alıyorum bunda daha fazla olacağını düşünmüştüm fakat benim için o kadar önemi yok
Peki teşekkür ederim sizce MLD marka mı alayım yoksa kioxia mı
hocam aslında şöyle yapabilirsiniz (bende öyle yaptım çünkü) yeni sıfır aldığım m2 ssdyi ana m2 yerine taktik eski kullandığım m2'nin okuma yazması daha düşük olduğundan çeviricye taktım sizde aynı mantıkta yapabilirsinizJD 512 gb m2 ssd de 2000 okuma 1500 yazma alıyorum bunda daha fazla olacağını düşünmüştüm fakat benim için o kadar önemi yok
Peki teşekkür ederim iki markayıda araştırıp birini alırımM.2 ssd ler x4 e göre yapılmıştır x2 veya x1 kullanırsanız bant genişliği azalacağı için hızı beklediğiniz gibi olmaz
Tabii ki kioxia
MLD alırsam öyle yapayım sanırım okuma yazma değerlerini daha yüksek verir fakat kioxia alırsam değiştirmem sanırım çünkü ortalama olarak aynı okuma yazma değerlerini veriyolarhocam aslında şöyle yapabilirsiniz (bende öyle yaptım çünkü) yeni sıfır aldığım m2 ssdyi ana m2 yerine taktik eski kullandığım m2'nin okuma yazması daha düşük olduğundan çeviricye taktım sizde aynı mantıkta yapabilirsiniz