Neler Yeni

Hangi sistem daha iyi?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
1660S 6GB ayrıca daha performanslı olsa da sistemin enerjisi çin manlı psu'ya emanet olacak. Diğer yandan corsair kalitesinde kasa ram psu olmayacak. Sırf hazır sistemde bir tık iyi ekran kartı için anakart ram psu kalitesinden vazgeçmezdim. 3 hafta önce sfır kutusnda palit 1660Süperi 2500'e sattım. Maalesef 5500XT'nin fiyatı şu an 2500 civarında. Tabi indirim geceleriyle 2ye kadar düşebilir.
saçmalama gamegaraj psuyu aigo üretiyor gayet kaliteli böyle sistemler için ideal bir psu 1660 superi 2500e sattıysanız bu piyasada enayisiniz çok ucuza gitmiş o ramler corsairin ramlerinden daha kaliteli çok iyi oc oluyorlar bu bütçedeki en iyisi ballistix @RevDeisDou 4000mhjze rahatça çıktığını söylüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Berk
Reddit
u/xeonwastakenwastaken
Merhabalar...
5500 TL bütçem var. Aşağıdaki 2 sistemi önerdiler. Sizce hangisi daha iyi?

5500 tl ye ikiside değmez. daha iyileri alınabilir

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
saçmalama gamegaraj psuyu aigo üretiyor gayet kaliteli böyle sistemler için ideal bir psu 1660 superi 2500e sattıysanız bu piyasada enayisiniz çok ucuza gitmiş o ramler corsairin ramlerinden daha kaliteli çok iyi oc oluyorlar
Enayi derken? Herkes overclock yapmak zorunda mı? 3 hafta önceki fiyatları takip etseydin 2500 lira olduğunu görür işkembeden sallayamazdın da. Yaşın küçük büyük ihtimalle seçtiğin kelimelere dikkat ederek konuş, bir sonraki sefere böyle tatlı uyarmam abisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Stokta düzgün fiyatlı hiç ekran kartı yok benim tavsiyemde de olduğu gibi ikinci el idarelik alıp stoklar yenilenince düzgün fiyatlarla almanız şu devirde rx5700 bile 8k’ya indirimli diye satılıyor bu kart 3000 tl seviyelerinde satışa çıkmıştı.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Enayi derken? Herkes overclock yapmak zorunda mı? 3 hafta önceki fiyatları takip etseydin 2500 lira olduğunu görür işkembeden sallayamazdın da. Yaşın küçük büyük ihtimalle seçtiğin kelimelere dikkat ederek konuş, bir sonraki sefere böyle tatlı uyarmam abisi
ben seni tatlı filan uyarırım asıl yaşım 19 güzel kardeşim, 1660super 2.elden şu an 4kya gidiyor mining sebebiyle bilgisizin tekisin kartın şu an stoğu çok az, attığın psunun Sarı etiketliler kronik arızalı alınmaz, ram ballistix varken alınmaz tatlı tatlığına başlatma

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
ben seni tatlı filan uyarmam asıl yaşım 19 güzel kardeşim 1660super 2.elden şu an 4kya gidityor mining sebebiyle bilgisizin tekisin kasart şu an stoğu çok az attığın psunun Sarı etiketliler kronik arızalı alınmaz ram ballistix varken alınmaz tatlı tatlığına başlatma
27 yaşındaki birine kardeşim diyemezsin yaşını ve haddini bil.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
27 yaşındaki birine kardeşim diyemezsin yaşını ve haddini bil.
önemli olan yaş değil kafanı ne kadar kullanabildiğin gereksiz yorum yapma yanlışlarını söyledim

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
önemli olan yaş değil kafanı ne kadar kullanabildiğin gereksiz yorum yapma yanlışlarını söyledim
Kendinden ne yaşça büyük küçük kimseye enayi diyemezsin. 3 hafta önce palit 1660 süper sahiplerine sor bakalım kaçtan almışlar kartlarını. Kafanı kullanmaktan bahsediyorsan eğer bir üniversite okuyorsan bitir gel mühendis ol o zaman eşit şartlarda tartışalım abisi :)

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kendinden ne yaşça büyük küçük kimseye enayi diyemezsin. 3 hafta önce palit 1660 süper sahiplerine sor bakalım kaçtan almışlar kartlarını. Kafanı kullanmaktan bahsediyorsan eğer bir üniversite okuyorsan bitir gel mühendis ol o zaman eşit şartlarda tartışalım abisi :)
Gayet iyi bir üniversitede mühendislik okuyorum zaten görebileceğin üzeri en düşük satılan 3.6k https://www.sahibinden.com/bilgisay...r&query_text=gtx+1660+super&sorting=price_asc

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Kendinden ne yaşça büyük küçük kimseye enayi diyemezsin 3 hafta önce palit 1660 süper sahiplerine sor bakalım kaçtan almışlar kartlarını. Kafanı kullanmaktan bahsediyorsan eğer bir üniversite okuyorsan bitir gel mühendis ol o zaman eşit şartlarda tartışalım abisi :)
Okuduğunu anlamakta da sorun yaşıyorsun büyük ihtimalle sorun değil, ben senin için iki tarafı da kırmızı alanda işaretledim. 3 hafta öncesiyle şu anki güncel fiyatları karşılaştırıyorsan da mühendislik sana yaramaz demedi deme :)
Ekran Alıntısı.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,631
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom