MrDucky
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
- Bütçe
- 5
Arkadaşlar ben şimdi masaüstü bi pc alıcağım game garajdan. Ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hangisini almalıyım?
Az sistem videolarını takip ederseniz rx 6600xt + ryzen 5 5500 lü sistem kesin çıkar bu bütçeye yakın zamanda.Yani en fazla 13kya her şeyi içinde kasa arıyorum. Bunlarda zaten her şey içinde
Tahminen ne zaman çıkacağı hakkında bi düşünceniz var mı? Bana acilen gerekli çünkü güzel bi bilgisayarAz sistem videolarını takip ederseniz rx 6600xt + ryzen 5 5500 lü sistem kesin çıkar bu bütçeye yakın zamanda.
Bana göre maks 2 hafta.Tahminen ne zaman çıkacağı hakkında bi düşünceniz var mı? Bana acilen gerekli çünkü güzel bi bilgisayar
PCH sistemi bu ayın sonuna doğru çıkıyor.Tahminen ne zaman çıkacağı hakkında bi düşünceniz var mı? Bana acilen gerekli çünkü güzel bi bilgisayar
Hocam bütçen 13k ise düşünme bunları bile bunlardan 4 5 gömlek üst sistemler cikio 10k ya 3k ya da 2k 144hz qhd monitör bulunurArkadaşlar ben şimdi masaüstü bi pc alıcağım game garajdan. Ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hangisini almalıyım?