ahmet.arslan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Ahmet Berke Arslan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Suanlik 6750xt gözüküyor yukarda sagolsun arkadaş da yardımcı oldu baksa forumlarda sordum ilk attığım 5600li sisteme gereksiz pahali dedi insanlar vs. Oyleli6750xt li olanı mı alacaksın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben olsam bunu alırdım parça kalitesi sağlam bu fiyatta başka hazır sistem yok yarın çıkacak msi sistemi bekleyebilirsinPckolik - Pc Toplama Sihirbazı
pckolik.com
Hocam soğutucu lazımdır diyor valla kafam çok karıştı neyi almam gerektiğini kestirememeye başlıyorum patlayacagim gibi hayirlisi vallahiHocam sistemler çoğalmaya başlıyor, en son attığımın amd versiyonu olarak düşünebilirsin.
Sinerji Enzo Ryzen 5 7500F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD ASUS GeForce Dual OC 12GB RTX4070 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Enzo Ryzen 5 7500F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD ASUS GeForce Dual OC 12GB RTX4070 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam şu sizden önce bir pc atan arkadaşın attığı pc sizin bu son 2 yani AMD ve intel versiyona göre nasıl kötüyse direkt aradan çıkaralım yoksa işin icinden Çıkamayacam @Voisxe