Hangi siteden Alayım

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar Öncelikle xiaomi resmi note 9s almaya karar verdim hepsiburada nın İncehesap ile anlaşması var sanırım telefon 3.300 tl ama incehesabın ana sitesinde 3100 tl hangisinden almak mantıklı

İki sitede güvenilir,incehesap'ta daha ucuzmuş,al geç.
Reis bi sorum daha var Şimdi hepsi buradanın anlaştığı satıcılar var işte 1isi İncehesap 3300 demiştim ince hesabın ana sitesindekinin 3100 olmasının sebebi nedir acaba Hepsi buradaya kalan para olabilir mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İncehesap'tan alabilirsiniz o zaman bence.
Reis bi sorum daha var Şimdi hepsi buradanın anlaştığı satıcılar var işte 1isi İncehesap 3300 demiştim ince hesabın ana sitesindekinin 3100 olmasının sebebi nedir acaba Hepsi buradaya kalan para olabilir mi ?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimalle hepsiburada komisyon da aldığı için hepsiburada'da fiyatı artıyordur.

ucuz olanı al bencede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,180
Üyeler
195,554
Son üye
DarkAngel3128
Geri