Neler Yeni

Hangi siteden sistem toplamak daha mantıklı?

samet4747

80+ Platinum
gençler parasal olarak değil de hangi siteden hangi sistemi almak sizce daha mantıklı not olarak şunu söylemek istiyorum pes fifa ets gta5 gibi oyunları oynayacağım ve kodlama dilleri ile ilgilenmek istiyorum aynı zamanda ders vs de çalışacağım bi sistem istiyorum. Bu konuda öneriniz varsa süper olur bütçem de 4.600-4800 arasında sadece kasa bir sürü video izledim ama hep arada kalıyorum bi yardim edebilir misiniz?
it-opyadan uzak dur gerekirse vatandan al en azından malının arkasında adamlar

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
kadir
Daha sonra bu sisteme ram ve HDD eklemeyi mi yoksa ram ve ssd eklemeyi mi önerirsin
Oynadığın oyunlara,kullandığın programlara göre değişir aslında bu.Ben HDD tercih ederdim.Kişiden kişiye değişir.Ben şuan 500 HDD 250 SSD kullanıyorum yeterli oluyor.

Yigit 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
yigit TOPAL
Oynadığın oyunlara,kullandığın programlara göre değişir aslında bu.Ben HDD tercih ederdim.Kişiden kişiye değişir.Ben şuan 500 HDD 250 SSD kullanıyorum yeterli oluyor.
Ben genel olarak yazılımla ilgilenmek istiyorum amatör bir biçimde ve derslerim için kullanacağım oynayacağım oyunlar da pes ets gta5 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

it-opyadan uzak dur gerekirse vatandan al en azından malının arkasında adamlar
Teşekkür ederim aga

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
kadir
Ben genel olarak yazılımla ilgilenmek istiyorum amatör bir biçimde ve derslerim için kullanacağım oynayacağım oyunlar da pes ets gta5 falan
Bence HDD daha mantıklı senin açından.Depolama olarak rahat edersin.Uzun vadede bir SSD daha alırsın istersen.

Yigit 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
yigit TOPAL
Bence HDD daha mantıklı senin açından.Depolama olarak rahat edersin.Uzun vadede bir SSD daha alırsın istersen.
Aynen uzun vadede bilgisayarın diğer parçalarını da yükseltmek istiyorum yardımcı olduğun için çok çok teşekkür ederim

Top Bottom