Hangi soğutmayı tercih etmeliyim

kasan mesh tasarım değilse amd işlemciyi kule tipi soğutucuyla verimli soğutamazsın özellikle yazın. Sana tavsiyem ben de kullanıyorum cooler master tek fanlı (tabi kasana sığıyorsa 2 fanlı da alabilirsin) sıvı soğutma.Yaz aylarında sıcaklığı gayet stabil tutuyor.Güzel de bir termal macun sonra yola devam
Lian li 215 mesh panel ama beyaz işte arkadaşlar şimdi cg560 ı önerince daha uyguna gelecek lian li ye göre gerçi ben extra fan dolduruyorum 3 tane ondan dolayı ama
Karar vermek zor gerçekten herşeyi aldık karar verdim kasa ve soğutma işi kaldı burda tıkandım 😀

Lian li 215 mesh panel ama beyaz işte arkadaşlar şimdi cg560 ı önerince daha uyguna gelecek lian li ye göre gerçi ben extra fan dolduruyorum 3 tane ondan dolayı ama
Karar vermek zor gerçekten herşeyi aldık karar verdim kasa ve soğutma işi kaldı burda tıkandım 😀
Deepcool attığım soğutucunun pompa devir sayısı 3100 RPM ve 4.nesil pompa bulunuyor 85cfm de hava akımı sunuyor fanları yani gayet mükemmel soğutmaya sahip

205 al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

205 olmaz mı aslında 216 efsane geçen sistem kurmaya gittim 216 beyaz vardı efsane bişey
15 inci dakikadan sonrasına bakın
215 i alırsam aklımdaki bu bu şekil olacak %90 nasıl sizce
Değermi sizce fazladan 900₺ ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 inci dakikadan sonrasına bakın
215 i alırsam aklımdaki bu bu şekil olacak %90 nasıl sizce
Değermi sizce fazladan 900₺ ye
@MuratTheFounderOfGariban

Son düzenleme:
sıvı soğutma her türlü tokatlar bizzat deneyimliyorum

Geri