1. yi öneririm i5 11400 işlemcim Manisa sıcağı hava almayan yerde duran kasa ve işlemci soğutucunun ters tarafa bakıcak şekilde takılmış olmasına rağmen boşta 45 derece tam bir f/p 650 TL idi Hepsiburada da bir kaç hafta önce aldığım da ve bana Özel 50 TL indirim varmış kullandım 600 TL ye düştü nays ile ödedim diye de yüzde 20 cashback geldi 540 TL ye aldım. Çok zor takması. Benim kasam da anakartı söküp öyle takıldı anca öbür türlü fanın clipsleri oturtamıyorduk ellerimizin gireceği kadar alan kalmıyordu.Hocam bende aynı durumdayım şu anda bu bütçede mantıklı olarak duran 2 seçenek buldum
1-Dark Freezer x123
![]()
Dark Freezer X123 İşlemci Soğutucu
Dark Freezer X123 İşlemci Soğutucu DKCCX123 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
2-Gamdias Boreas E1-410
![]()
Gamdias Boreas E1-410 İşlemci Soğutucu
Gamdias Boreas E1-410 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Teşekkür ederim hocamHocam bende aynı durumdayım şu anda bu bütçede mantıklı olarak duran 2 seçenek buldum
1-Dark Freezer x123
![]()
Dark Freezer X123 İşlemci Soğutucu
Dark Freezer X123 İşlemci Soğutucu DKCCX123 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
2-Gamdias Boreas E1-410
![]()
Gamdias Boreas E1-410 İşlemci Soğutucu
Gamdias Boreas E1-410 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bütçe çıkabilirseniz ıd cooling de alabilirsinizBirdahaki ay PC almayı düşünüyorum yakın zamanda alacağım r5 5600 ü stok soğutucu ile soğutmak istemiyorum hem iyi soğutan hemde görüntüsü hoş olan soğutucu öneriniz varmıdır?
İkinci el bulabilirsiniz o fiyatlaraBütçe çıkabilirseniz ıd cooling de alabilirsiniz