plavcikedi
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Team TEAM GX1 2.5" SATA 3.0 SSD
almayı düşünüyorum sizce iyi mi?? alternatifi varmı?
almayı düşünüyorum sizce iyi mi?? alternatifi varmı?
donanimarsivi.com
peki önerdiğin ssd varmı?Sakın alma, düşük seviye bir SSD.
Ben de kullanıyorum, sorun dolu.
Önermem, asla alma.
[SORUNLU] Team GX1 480GB SSD
SSD'yi yaklaşık 3 hafta önce aldım, aldığımda hız testi yaptım, 500/460 değerleri aldım. Sonradan diski doldurup 50 GB yer bıraktım sadece. Tekrar test yaptığımda 440/50 değerleri aldım şaka gibi. 80 GB falan yer boşalttım, %66 doluluk civarında oldu. Ardından tekrar hız testi yaptım, 480/440...donanimarsivi.com
Rehberime bak, daha yüksek seviye daha iyi SSD.peki önerdiğin ssd varmı?
donanimarsivi.com
Sorunlu bir ssd wd Green tercih edin.
TeşekkürlerRehberime bak, daha yüksek seviye daha iyi SSD.
Minimum D-C almaya çalış, bütçene göre seç.
Rehber - Çok Kapsamlı SSD Seviye Listesi
SSD diskler, mekanik olan HDD diskler yerine kullanılan depolama aygıtlarıdır. HDD'nin aksine SSD disklerde hareketli parça yoktur, iki ana bileşeni vardır: "Flash Kontrolcü ve NAND yongaları." DWPD değerine, sürekli sıralı yazma hızına, kontrolcüsüne, NAND türlerine ve fiyatlarına göre SSD...donanimarsivi.com
Rehberime bak, daha yüksek seviye daha iyi SSD.
Minimum D-C almaya çalış, bütçene göre seç.
Rehber - Çok Kapsamlı SSD Seviye Listesi
SSD diskler, mekanik olan HDD diskler yerine kullanılan depolama aygıtlarıdır. HDD'nin aksine SSD disklerde hareketli parça yoktur, iki ana bileşeni vardır: "Flash Kontrolcü ve NAND yongaları." DWPD değerine, sürekli sıralı yazma hızına, kontrolcüsüne, NAND türlerine ve fiyatlarına göre SSD...donanimarsivi.com
Evet, sorunsuz bir ssd.Teşekkürler
Post automatically merged:
bunu önerirmisin?![]()
Western Digital Green WDS240G2G0A SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Green WDS240G2G0A SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Green WDS240G2G0A SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 820,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önermem, rehbere bakarsan en alt seviyede.Teşekkürler
Post automatically merged:
bunu önerirmisin?![]()
Western Digital Green WDS240G2G0A SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Green WDS240G2G0A SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Green WDS240G2G0A SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 820,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hee blue daha iyi tabii ki.Önermem, rehbere bakarsan en alt seviyede.
Birçok özellikten mahrum, Blue alabilirsin ama.
bütçemi aşıyor yinede teşekkürlerÖnermem, rehbere bakarsan en alt seviyede.
Birçok özellikten mahrum, Blue alabilirsin ama.