M Mirtazapin 80+ Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 20 Kasım 2023 #1 Huawei matepad 11.5 tablet aldım içinden kalem çıkmadı Hangi kalemi önerirsiniz bütçe 300-600 arası
Serhat- 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,415 Reaksiyon skoru 1,283 20 Kasım 2023 #2 Çoğu kalemin ucunda yuvarlak bir plaka var bu bana göre hareket kısıtlaması yapıyor ve o uç koptuğunda yenisini bulması da sıkıntı. Techmaster Tüm Cihazlar Ile Uyumlu Stylus Hassas Yazı Çizim Kalemi 2. Nesil Fiyatı, Yorumları - Trendyol Techmaster Tüm Cihazlar Ile Uyumlu Stylus Hassas Yazı Çizim Kalemi 2. Nesil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu gördüm iyi bir şeye benziyor şarjlı bir kalemmiş.
Çoğu kalemin ucunda yuvarlak bir plaka var bu bana göre hareket kısıtlaması yapıyor ve o uç koptuğunda yenisini bulması da sıkıntı. Techmaster Tüm Cihazlar Ile Uyumlu Stylus Hassas Yazı Çizim Kalemi 2. Nesil Fiyatı, Yorumları - Trendyol Techmaster Tüm Cihazlar Ile Uyumlu Stylus Hassas Yazı Çizim Kalemi 2. Nesil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu gördüm iyi bir şeye benziyor şarjlı bir kalemmiş.
M Mirtazapin 80+ Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 22 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Teşekkür ederim hemen inceliyorum