Hangi tableti almalıyım (15-30k)

i1nflames

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
25000
Arkadaşlar şimdi başta bana lazım olan şeyleri belirteyim
-kalem (100% şart iyi olacak)
- güzel performanslı ve uzun ömürlü fazla kasmasın
-11 inç civarı bişey olsun büyük olursa da sıkıntı yok
Aklımda iPad a16 var eğitim indirimi kalem le 18k ya denk geliyor onun dışında huwai matepad 12x var o da aklımda ama performansı hakkında şüpheliyim onun dışında Samsung serileri var bilgili olan biri bilgi verirse çok sevinirim onun dışında yaza kadar daha sağlam bişey çıkar diyen varsa da söylesin lütfen.

Aklımda iPad a16 var eğitim indirimi kalem le 18k ya denk geliyor onun dışında huwai matepad 12x var o da aklımda ama performansı hakkında şüpheliyim onun dışında Samsung serileri var bilgili olan biri bilgi verirse çok sevinirim onun dışında yaza kadar daha sağlam bişey çıkar diyen varsa da söylesin lütfen.
ipad a16 al

s10+ fe de bakabilirsin onun harici ipad a16 iyi

Performans önceliği varsa buna bakılabilir
Kalem olarak şunlardan biri alınabilir

Performans önceliği varsa buna bakılabilir
Kalem olarak şunlardan biri alınabilir
Yemin ediyorum böyle bir şey aklıma geldi ama bulamadım buna Apple pencil pro yerine direk iPad teki Apple pencil type c yi de alsak bişey değişmez değil mi ?

Yemin ediyorum böyle bir şey aklıma geldi ama bulamadım buna Apple pencil pro yerine direk iPad teki Apple pencil type c yi de alsak bişey değişmez değil mi ?
Kalemleri çok bilmiyorum ama çok fark olmaz herhalde araştırmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,633
Üyeler
184,033
Son üye
ploturn
Geri