Hangi takımı tutuyorsunuz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Edmond Dantes. Ilk okudugum klasiklerden en sevdigim basroldur.
Sorma ya. Şu kitabı okumamış insanları o kadar kıskanıyorum ki.
Ben bu kitabı okuyana kadar hep İngiliz edebiyatı takılırdım. Bitirdim orayı sonra dedim Fransızlara bir bakayım. İlk elime bu geldi aşık oldum yok böyle bir şey ya. Bana göre bu eserle kapışacak seviyede ne roman ne dizi ne tiyatro ne film ne destan hiçbir yazınsal eser daha dünyaya gelmedi

Giresun

Sorma ya. Şu kitabı okumamış insanları o kadar kıskanıyorum ki.
Ben bu kitabı okuyana kadar hep İngiliz edebiyatı takılırdım. Bitirdim orayı sonra dedim Fransızlara bir bakayım. İlk elime bu geldi aşık oldum yok böyle bir şey ya. Bana göre bu eserle kapışacak seviyede ne roman ne dizi ne tiyatro ne film ne destan hiçbir yazınsal eser daha dünyaya gelmedi
Filminin yenisi yapilmis gecenlerde izleme sansi buldum. Bu sefer daha guzel yapmislar.

Semtimin takımı ümraniye çıktı diye onu tuttuk bi ara. Maçlara falan gidiyoduk. Tokatlayıp gönderdiler ertesi sene. Malum takımdan devam

Seneye şampiyonuz

takım tutmuyorum çok şükür milli maç harici de izlemem.

Filminin yenisi yapilmis gecenlerde izleme sansi buldum. Bu sefer daha guzel yapmislar.
2002 yapımı henry cavilli olan rezaletti. Bence bu dediğiniz de kötüdür. Zira 1400 sayfa olup da her sayfası dopdolu olan bir yapımı film yapmak bana kalırsa mümkün değil.
Dizi olabilir ama hatta çok güzel olur veya witcher gibi bir oyun olabilir

2002 yapımı henry cavilli olan rezaletti. Bence bu dediğiniz de kötüdür. Zira 1400 sayfa olup da her sayfası dopdolu olan bir yapımı film yapmak bana kalırsa mümkün değil.
Dizi olabilir ama hatta çok güzel olur veya witcher gibi bir oyun olabilir
Bundan oyun yapacaklarini dusunmuyorum. Herkese hitap edecek degil. 17 yasindaki kekolara ask ve intikami anlatan oyunu satamazsin malesef.

Beyler bu arada real arsenal maçını gördünüz mü namussuz ne sapladı şerr… madride

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri