Neler Yeni

Hangi takviyeler alınmalı

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Alper Kaplan
Merhabalar ben bir süredir spora yapmaktayım kreatin ve whey protein kullanıyorum tecrübeli uzun yıllardır spor yapan bi dostum bana multivitamin kafein sitrülin manat preworkout omega 3 gibi takviyeler önerdi kullanmam gereklimi kas gelişimine falan etkisi çok olurmu yada direkt preworkout mu almalıyım

Existentia

80+ Silver
Hocam kreatin ve protein'in katkısı büyük kalanlar elbette fayda sağlar da biraz şov gibi geliyor çok para harcamayın beslenmenize uykunuza dikkat edin

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
profesyonel bir amacın yoksa kreatin yeterli protein de alabiliyorsan doğal şeylerden almaya çalış eğer tam denk getiremiyorum pratik oluyor diyorsan toz dan devam et

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Kadir
Merhabalar ben bir süredir spora yapmaktayım kreatin ve whey protein kullanıyorum tecrübeli uzun yıllardır spor yapan bi dostum bana multivitamin kafein sitrülin manat preworkout omega 3 gibi takviyeler önerdi kullanmam gereklimi kas gelişimine falan etkisi çok olurmu yada direkt preworkout mu almalıyım
bcaa + pre workout al bcaa kas yorgunluğu için daha iyi pre ise performans arttırıcı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,212
Üyeler
165,947
Son üye
kartal1166
Top Bottom