Neler Yeni

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz?

• iPhone

Oylar: 112 27.3%
  • Samsung

Oylar: 111 27.0%
  • Xiaomi

Oylar: 128 31.1%
  • Huawei

Oylar: 22 5.4%
  • Realme

Oylar: 12 2.9%
  • Diğer (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 26 6.3%

• Oy kullanan toplam üye
    411

Bünyamina

80+ Platinum
Iphone 13 kullanıyorum yaklaşık 2 yıl kullanırım diğer telefonumda ıphone idi 2 yıl kullandım kaliteli bir telefon kullandığımı deneyimliyorum .
Apple alırsan yaklaşık 3 ay önce ıphone 13 26k iken şuan 37k civarı hiçbir samsung telefonu bu kadar artış yaşamıyor yani.
Apple daha mantıklı.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
2017 son baharda ozamanlar tr Xiaomi bilinmiyor,ithalat garantili Hepsiburada dan Xiaomi Mi 6 almıştım 2023 Mart Ayına kadar sorunsuz kullandım sadece pil performansı kötüleşti birde oyunda ısınma olmaya başlamıştı,onun dışında kasma donma gibi durumlar yaşatmadı, 5.5 yıl kahrımı çekti artık görevini tamamladı diyerekten Yine Xioami Ailesinden 12 T yurt içi aldım Marttan beri kullanıyorum,

canofcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
YiğitCan Akbaşlı
1. xiaomi mi 9t 4 yılı bitmek üzere
2. iphone'ları yatırım amaçlı alan kişi çok fazla sayıya ulaştı herkesin fikri aynı sanırım hem uzun kullanım ömrü hem de destek açısından cidden güzel ve güven veren bir marka ama şahsi fikrim android (kullanım senaryosuna göre kişiden kişiye değişir)
3. samsung çünkü ios ekosistemi ne kadar stabil olursa olsun açık bir işletim sistemini daha kullanışlı buluyorum.

Oneplus nord n10 kullanıyorum 3 senedir. Oneplus'ın en düşük modeli böyle performans veriyorsa ben razıyım. Hiç pişman etmedi 1500 lira gibi bir fiyata yurtdışı aldığım düşünülürse. Sonraki telefonum da imkan yeterse oneplus olacak. İmkan yetmezse de Samsung'dan devam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Oneplus nord n10 kullanıyorum 3 senedir. Oneplus'ın en düşük modeli böyle performans veriyorsa ben razıyım. Hiç pişman etmedi 1500 lira gibi bir fiyata yurtdışı aldığım düşünülürse. Sonraki telefonum da imkan yeterse oneplus olacak. İmkan yetmezse de Samsung'dan devam.
oneplusların yenilerinde kayıt sorunu var diye biliyorum ama tam bilgim yok.

Samsung M23 kullanıyorum ağustosta alınalı 1 yıl olacak şahsen ben memnunum.

oneplusların yenilerinde kayıt sorunu var diye biliyorum ama tam bilgim yok.
Şu anlık değişmeyi düşünmüyorum piyasayı bilmiyorum. Daha önce 5 yıl xiaomi kullanmış biri olarak oneplus bambaşka bir telefon. Ne rom atmama gerek kaldı ne gereksiz performans trickleri denemem gerekti. Kutudan çıktığı gibi hâlâ canavar. Helal olsun oneplus'a

TheFaLcoN

80+ Bronze
14 Pro Max aldım 3 ay önce son güne de kayıtı yetiştirdim. S 23 Ultra ile arasında kaldım iphone eski kullandığım telefon olduğu için ondan devam etmek istedim.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
S23 Ultra daha mantıklı gibi Türkiyede. Tabi Yurtdışında yaşıyorsan 2side aynı fiyat olduğu için istediğini al.
ikiside aynı fiyatsa 14 pro max alınır ama trde s23 ultra daha mantıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Kayanoğlu
gm 22 kullanıyorum 3gb ram felaketti 1 yıl kullandım samsung a54 alacağım

melidoas6

80+ Silver
1- Samsung S20 FE'yi son 15 gündür kullanıyorum önceden Redmi Note 9S'im vardı 3 yıla yakın kullanmıştım.
2- Para varsa Iphone alın geçin zamanla değerlenir ama yoksa işinizi görcek bir android alın (Samsung, Xiaomi tercihiniz olsun yazılım açısından)
3- İkisi birbirine benzer aslında zevk ve renk tercih meselesi fakat ileriki zamanlarda telefonum değer kazansın diyorsanız Iphone'dan başka tercih yapamazsınız. Onun dışında kullanım açısından benim tercihim Iphone olurdu.
Yazılım açısından Xiaomi sıkıntılı

DeoNade

80+ Bronze
I phone 12 mini 256 GB kullanıyorum. 1 sene olmadı daha. Normal boyutta telefon kullanmayı özlemişim aslında. Mini olmayan modeller çok büyük geliyor. Tek el kullanımı mükemmel. Depolama alanı çok rahatlatıyor. Tek eksi yönü bataryasının boyutuna göre az olması fakat 1 gün yoğun kullanım çıkarıyor. Ayrıca iş hayatında ios yazılım daha basit ve işlevsel bana göre. Uzun yıllar android kullandım. Fakat zaman ilerledikçe ios daha doğru bir tercih oldu. Ayrıca +50gb de yedek için icloud alanı kullanıyorum.

Top Bottom