Neler Yeni

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz?

• iPhone

Oylar: 112 27.3%
  • Samsung

Oylar: 111 27.0%
  • Xiaomi

Oylar: 128 31.1%
  • Huawei

Oylar: 22 5.4%
  • Realme

Oylar: 12 2.9%
  • Diğer (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 26 6.3%

• Oy kullanan toplam üye
    411

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
yeni yıl ile birlikte yeni nesil işlemciler tanıtılıyor. O yüzden nesil olarak 1 yıl ilerde oluyor

çünkü ucuz ürün satıyorlar. Ayrıca piyasayı sollayan her zmana xiaomi ve İphone
Samsung eskisi kadar değerli değil. S22 fiyatına bakarak değer kaybını, kullanıcıların cihazı istemediğini görebilirsiniz.

Bence s24 vaatler ile çıkıp yarısını yapamayacak. İphone ise az ve öz çıkacak hepsini yapacak.
Xiaomi artık durulmaya başladı piyasada çok var fakat kullanıcı yorumları düşük ucuz malın alıcısı çok oluyor insanlar zorunluluktan alıyor fiyat olarak orta segmente çıktıktan sonra Samsungun kalitesi başlıyor s22 serisi bataryada exynosdan çok kötüydü yorumların kötü olması gayet normal bana kalırsada iphone 11 belediye dağıtmış gibi ama çok yetersiz bir telefon çoğu konuda bunda bana katılan çok kişi çıkar s23 ve 21 serisi samsungun sefiridir her son gelen cihaz en iyi olmayabiliyor note 10s 11 serilerinden daha güçlü bir cihazdı mesela xiaomi cephesinde

leatkey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert atacan
Redmi 9c 64 gb+3 gb ram iki yıldır kullanıyorum.
İlk yıl kullanımı iyiydi şimdi yazılımsal olarak telefonda donma var ama bataryası iyi hala.
Bir daha redmi almam samsung alırım.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Mahir
mi 9t pro kullanıyorum yaklaşık 1.5 yıldır. Ful çerçevesiz amoled ekran kullanması çok keyifli. Performansla çok işim yok ama olsa bile zaten sd855 var. Eksi olarak ekranın 60hz olmasını ve kameranın aman aman olmaması söylenebilir ama ikisi ile de çok işim olmadığı için çok memnunum.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
1-)Şu an Asus zenfone 5z kullanıyorum ve telefon hala ilk gunku gibi canavar. Hala bir çok yeni andoid cihazdan üstün ozellikleri var.
2-)iPhone almak mantıklı bu ara
3-)Bence samsung
Ben de asus zenfone 6 kullanmıştım. Açıkçası pek memnun değildim ancak tasarımı harikaydı.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
orta segmente çıktıktan sonra Samsungun kalitesi başlıyor
Orada bence xioami 11T 12T serisi kral, hatta honor vs daha baskın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

s23 ve 21 serisi samsungun sefiridir her son gelen cihaz en iyi olmayabiliyor note 10s 11 serilerinden daha güçlü bir cihazdı mesela xiaomi cephesinde
S23 o kadar da iyi değil bende var.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Orada bence xioami 11T 12T serisi kral, hatta honor vs daha baskın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S23 o kadar da iyi değil bende var.
Seri olarak dedim zaten hocam s23 ultradan bahsediyorum bende 12T yi yurt dışından getirttik kuzenime iyi bir telefon değil kullanımda şahsen hiç hoşuma gitmedi benim

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Xiaomi note 10 Pro. Baktım fiyat bandına iyi aldım geçtim fazlasıyla memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
1 yıldır iPhone 13 Pro kullanıyorum.Kesinlikle almaya değer bir telefon olduğunu düşünmüyorum,kullanım olarak beni en çok kısıtlayan,en saçma sapan telefon oldu kendisi.Eğer S24 beklediğim şekilde çıkarsa Samsung’a geri döneceğim.

Bu devirde iPhone gerçekten altın gibi değerleniyor,bu yüzden sadece alınırsa yatırımlık alınır.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
1 yıldır iPhone 13 Pro kullanıyorum.Kesinlikle almaya değer bir telefon olduğunu düşünmüyorum,kullanım olarak beni en çok kısıtlayan,en saçma sapan telefon oldu kendisi.Eğer S24 beklediğim şekilde çıkarsa Samsung’a geri döneceğim.

Bu devirde iPhone gerçekten altın gibi değerleniyor,bu yüzden sadece alınırsa yatırımlık alınır.
Ama 2. Elde kimse o paraları vermiyor. Buna rağmen satıcılar da fiyattan taviz vermiyor. Malum site iPhone ile doldu. Nokta hatasız vs deyip iphone 12ye 35 bin satış fiyatı yazan bile gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,750
Üyeler
163,875
Son üye
JokerSkRy
Top Bottom